Sådan skåret ud halvdelen af en mur

May 28

Ved at fjerne nogle af væggene i dit hjem, kan du oprette en mere åben grundplan. Du behøver ikke at fjerne hele vægge mellem værelserne selv. Hvis du vil åbne op kun en del af en plads, skåret ud halvdelen af en mur eller en del af væggen i stedet. Ved at fjerne dele af en væg, du skaber mere gulvplads og tillade mere lys fra windows til at passere gennem rummet.

Instruktioner

•Kontroller, at muren ikke er en bærende væg i hjemmet. Kontrollere dette ved at kontrollere hjemmets tegninger eller rådføre sig med hjemmets builder. Hvis væggen er en bærende væg, konsultere en entreprenør til at finde ud af, hvor meget af væggen kan sikkert fjernes.

•Fjern alle møbler og objekter fra værelser på hver side af væggen. Dække gulvet på begge sider af væggen og enhver inventar, som du ikke kan fjerne med dropcloths.

•Drej sluk i værelser på hver side af væggen. Find den stud, der løber ned langs højden af væggen tættest til hvor du ønsker at begynde at skære væggen med en stud finder fra den ene side af væggen. Bryde igennem væggen med en hammer på stutteriet hvor du ønsker at skære væggen.

•Look til ledninger eller rør bag væggen. Hvis du finde ledninger eller rør, skal du flytte dem til anden del af væggen. Leje en entreprenør til at gøre dette, hvis du ikke ved, hvordan man flytte elektriske ledninger eller rør sikkert.

•Klippe langs længden af stud med en gipsvæg så således at kanten af drywall linjer op med stutteriet du markeret. Gå til den modsatte side af væggen, bryde gennem drywall med en hammer, og skære langs stutteriet på denne side samt at sikre en selv væg. Fjerne resten af drywall på begge sider af væggen med hammer og kontrollere hvert hulrum mellem væggen studs for ledninger eller rør.

•Klippe væggen studs i toppen hvor de mødes i loftet og i bunden, hvor de mødes på gulvet med en rundsav. Fjerne knopper fra væggen.

•Measure pladsen stå åben i loftet fra fjernelse af væggen. Skære et stykke af drywall til denne størrelse og sikre det til træ plade at krydser toppen af væggen med skruer så at skruehoveder sidde en ottendedel af en tomme under overfladen af drywall. Måle åbningen i væggen ved siden af stutteriet, skære et stykke af drywall til denne størrelse, og sikre at stykke af drywall på plads med skruer samt, således at skruerne synke ind i væggen af en otte tomme.

•Fyld i toppen af skruer med fælles sammensatte og anvende sammensatte på siderne af drywall hvor det opfylder de to vægge. Lad stoffet tørre og male drywall samme farve som resten af loft og væg, eller installere den samme loft og vægbeklædning anvendes på resten af loft og væg.

•Measure åbning venstre i gulvet fra væggen fjernelse. Klip et stykke krydsfiner ned til denne størrelse og fastgøre den til strøer i gulvet med skruer. Dække krydsfiner med samme underlaget anvendes på resten af gulvet.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com