Sådan skifter du en lys plade

August 31

Sådan skifter du en lys plade

Lyskontakt plader få snavset fra fedtet hænder og sjusket maling job. For et nyt syn kan du erstatte eksisterende switch plader og outlet dækker. Standard plastkabinetter er ganske billigt, men dekorative plader er også en mulighed. Mange folk overse lyskontakt plader, men de tilbyder en mulighed for at tage din udsmykning tema til det næste niveau. Uanset om du har en 1930s bungalow eller en rustik hytte, er der en bred vifte af switch plader til at matche stilen i din indretning.

Instruktioner

•Tag din eksisterende lyskontakt plade med et fladt hoved skruetrækker. Hvis pladen er cementeret i sted fra år bebyggede maling, skær forsigtigt omkring pladen med en hobbykniv. Lirke ikke pladen ud, eller du kan chip omkringliggende malingen.

•Vælg en ny switch plade. For at matche farven på din eksisterende plader, bringe din gamle plade til butikken med dig. Plade dækker kommer normalt i en række standard farver, men nogle af dem kan være tæt nok til at forvirre dig.

•Vælg en dekorativ switch plade baseret på perioden for din indretningsstil, hvis det ønskes. Husk, at din dekorative plade dække bliver et designelement i rummet. Give den samme overvejelse, som du ville give til andre stykker af vægkunst. Sørg for, at der er tilstrækkelig plads omkring switch plade til at holde væggen fra ser rodet.

•Wash lyskontakt off med en klud fugtet knap med eddike eller ammoniak-baserede renere. Vasker ikke skiftet med en metal switch plade på plads, eller det kan misfarve.

•Sæt nye switch pladen over lyskontakten. Skru pladen på plads med et fladt hoved skruetrækker. Hvis du meget detalje-orienteret, skal du kontrollere, at slots i skruerne er strammet til en lodret position.

Tips & advarsler

  • I stedet for at købe nye switch plader, foreslår Martha Stewart og anden udsmykning eksperter muligheden for at dække eksisterende plader med tapet eller andre dekorative papir.
  • Røre ikke nogen elektriske ledninger mens du ændrer switch plader og outlet dækker.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com