Sådan Skil en afløb pumpe i GE opvaskemaskine

April 9

Sådan Skil en afløb pumpe i GE opvaskemaskine

GE opvaskemaskine har en vigtig komponent kaldet afløb pumpe, som er ansvarlig for regulering af vand og vaskemiddel under vaskeprocessen. Hvis afløbet slange--der er forbundet til pumpen--bliver tilstoppet med restkoncentrationer og snavs eller er bristet, det kan påvirke afløb pumpens evne til at fylde eller korrekt Skyl under en cyklus. Før afvigelser drain pump fra sin slange, skal du kontakte GE for en ny slange, der matcher dine specifikke model.

Instruktioner

•Strøm off GE opvaskemaskine og afbryde det fra stikkontakten.

•Anvend en skruetrækker til at løsne og fjerne skruerne fra opvaskemaskinens kickplate eller panelet mund. Hvis din GE model ikke har skruer på ydersiden af kickplate, åbne den opvaskemaskine døren for at få adgang til og fjern skruerne fra bunden af opvaskemaskinen.

•Når panelet er fjernet, Find drain slangen under den nederste spray arm. Drain slangen vil blive tilsluttet den opvaskemaskine drain pump. Placere en lavvandet gryde under slange til fange vand spild. For at adskille afløbet pumpen fra slangen, klemme sin wire klemme med nål-næse tænger og skub clamp op slangen. Derefter, splitte drain pump fra slangen.

•Refasten ene ende af de nye udskiftning slange til pumpens forsamling, og anden enden til udskiftning slangen vasken afløb. Kontroller, at forbindelsen er fastgjort forsvarligt.

•Udskift klemmerne så de var sikret før. Erstatte den nederste panel. Saml den opvaskemaskine strømforsyning før operation.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com