Sådan Skil en hvid-Westinghouse tørretumbler

August 7

Oprindeligt grundlagt i 1886, Westinghouse Electric har været at skabe hvidevarer, herunder tørretumbler, for mere end 100 år. At lave din egne reparationer til din Westinghouse tørretumbler kan spare dig mange penge på reparation gebyrer. For at reparere eller erstatte mange af tørretumblerens interne komponenter, herunder tromme, motor og tromme bælte, nødt du til at demontere den tørretumbler kabinet. Når tørretumbleren er helt skilles ad vil du have adgang til enhver komponent, skal du lave.

Instruktioner

•Tag tørretumbler fra stikkontakten. Skub den tørretumbler ud fra væggen og koble den tørretumbler udluftningsanordning fra bagsiden af tørretumbleren. Skruen, fastholdelsesfaktorer på den vent clamp og skub aftræk ud af tørretumblerens udstødning port.

•Skub en spartel mellem toppanelet og front panel i venstre side. Skub kniven mod midten af tørretumbleren til at frigive venstre foråret klip. Gentag processen i højre side. Løft det øverste panel og rotere det mod bagsiden af tørretumbleren.

•Tag skruer langs indvendigt kant af den tørretumbler 's frontpanel. Trække toppen af frontpanelet mod dig og løfte den op til at frigøre de lavere fastholde klip. Afbryde døren skifte ledninger og skub frontpanelet mod side af tørretumbleren.

•Flyt til bagsiden af den hårtørrer og fjern de skruer, der holder den nederste bageste adgang panel på plads. Nå gennem adgangspanelet og tryk i på Stjernehjulsforing arm, beliggende ved siden af motoren, for at frigøre tromme remspænding. Løsne tromme bælte fra den motor remskive.

•Return på forsiden af tørretumbleren. Brug bæltet til at løfte den bagerste ende af tromlen op omkring 3 inches. Den bagerste ende af tromlen har en bold, der rider på en sokkel på tørretumbler er bagvæggen. Løft tromme op omkring 3 inches gør det muligt at fjerne stikket. Skub tromlen frem og ud af tørretumblerens kabinet.

Tips & advarsler

  • Aldrig disassemblering din tørretumbler, mens den stadig er tilsluttet.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com