Sådan Skil en Ryobi 700R streng Trimmer

March 9

En Ryobi 700R streng trimmer er lavet af et moderat antal dele, som du kan adskille med kun et par værktøjer. Streng trimmeren kan være nødvendigt at skilles på grund af vedligeholdelse, reparation eller lagring behov. Efter afmontering, erstatte alle revnede eller slidte dele straks for at undgå yderligere skader tilpasningsværktøjet. For at støtte i remontering, tegne diagrammer som nødvendigt at huske fastgørelsespunkter på visse områder, som de skaft og hoved.

Instruktioner

•Løsn og fjern de vedlægge bolt til front D-håndtag. Holde vingemøtrik konstant med skruenøgle og skruen, mod uret med en flathead skruetrækker. Tage vingemøtrik, skive og bolt ud D-håndtag. Træk i D-håndtaget ned akslen.

•Drej Ryobi 700R op og ned at adskille skærehovedet. Hold akslen støt og Løsn de fire skruer, der holder skæring vedhæftet fil skjold til skaftet med en Phillips-head skruetrækker. Træk skjoldet skæring vedhæftet fil ned akslen.

•Holde den ydre spool støt i den ene hånd og skru bump knob mod uret med anden hånden. Tage bump knop og bolt ud den ydre spool. Trække den indvendige hjul og spring ud af den ydre spool. Løsn bolten på akslen og tage den ydre spool off drivakslen.

•Løsn de fire skruer, montering af bageste kontrol håndtag til akslen. Træk åbne de to halvdele af justeringshåndtaget og fjerne det fra akslen. Afbryd tænding ledningerne fra "On/Off" kontakten. Løsne metal gashåndtaget kabel fra undersiden af udløseren.

•Løsn fire monteringsskruer forrest i motoren. Træk drivakslen fra power hovedet flere inches. Løsne to tænding ledninger på undersiden af magt hoved, og trække akslen ud af power hovedet helt. Skru dækslet tilbage air filter/lyddæmper. Træk luftfilter ud.

Tips & advarsler

  • Lad alle andre demontering en professionel mekaniker.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com