Sådan skjules et stort Plasma-tv

August 31

Sådan skjules et stort Plasma-tv

Plasma-tv giver seerne flotte billeder. De er sjove at se film på og er stor med video spilkonsoller. Når fladskærms-plasma tv først kom på markedet, jublede indretningsarkitekter på deres kompakte, diskret rammer. Disse flade skærme er meget lettere at skjule end pladskrævende traditionelle TV-apparater. Hvis du ikke ønsker dit TV til at være centerpiece i din stue indretning, er der masser af måder at skjule en fladskærm.

Instruktioner

•Sæt din plasma TV i en traditionel underholdningscenter. Møbler virksomheder sælger store bogreol-type enheder med plads til at huse et TV. Disse enheder kan være træ eller plastik. Du kan vælge en enhed med at lukke dørene, så at dit TV er helt usynlig, når du ikke er watching. Det er den traditionelle måde for familier at skjule deres fjernsyn og de fleste af disse enheder er store nok til gammeldags TV-apparater. På den ene side, kan disse klodsede enheder besejre formålet med købe en fladskærm. På den anden side kan du nemt finde en billig enhed.

Hæng et gardin foran dit TV, hvis du er fast besluttet på at skjule det og ønsker at bruge så lidt penge som muligt. Hvis du har nogen disponibel indkomst til at skjule din fladskærm, er et gardin den vej at gå. Hvis du installerer en gardinstang nær dit loft, vil dit gulv-længde gardiner ligner et vindue når lukket. Når gardinerne er åben, vil de omgiver TV'et som i en biograf.

Forpakket en flot ramme til dit TV, hvis du vil have TV'et til at blande ind i indretningen af værelset uden at ligne et elektronisk apparat. Du kan afhente en normal billedramme på et håndværk butik eller en billedramme, specielt designet til at passe omkring din plasma TV i en elektronikforretning. Teknisk, det vil ikke skjule din TV som du vil stadig kunne se skærmen. Rammen vil gøre TV ser mere som en dekoration og mindre som en maskine.

Forpakket en elektronisk bevægelige illustrationer, hvis du kan lide tanken om at gøre dit TV til at ligne en dekoration, men ikke ønsker at se skærmen på alle, når det ikke er på. Elektronisk flytning kunstværker er designet specielt til at passe foran fladskærms tv'et. Du kan se på en reproduktion af et berømt kunst eller endda et arbejde du har lavet dig selv når TV'et er slukket. Derefter, med et tryk på en knap, illustrationen flytter automatisk op og TV'et er afsløret, så du kan se dine yndlingsprogrammer.

Forpakket Flash lys TV, hvis du er helt rystet over tanken om din gæsterne at opdage, at du ejer et fjernsyn. Denne enhed ser ud og fungerer ligesom en gulvlampe. Hemmeligt, men skjuler det en 23-tommer fjernsyn og DVD-afspiller. Dine gæster vil ikke har mistanke om en ting, fordi de antager, at linerne hører til lampen og ikke din skyldig nydelse.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com