Sådan skøn aluminium sidespor

April 3

Sådan skøn aluminium sidespor

Uanset om du installerer aluminium sidespor på dit eget hjem eller gøre det til en anden, er det vigtigt at vurdere job. Koster opgave er ganske let. Du bliver nødt til at måle huset, finde ud af hvilke materialer er nødvendige og udgifter til materialer og værktøjer. Du skal også faktor i tid og arbejdskraft til at give en komplet skøn, hvis du gør jobbet for en anden.

Instruktioner

•Skriv ned nøjagtige måling af del af huset skal dækkes. Måle den firkant længde ved at multiplicere længden og bredden af hver væg så præcist som du kan. Derefter tilføje tallene sammen for at nå frem til den nødvendige mængde af sidespor skal du.

•Vælg mellem længder af aluminium sidespor eller kontinuerlig ruller. Hvis du planlægger at bruge længder, bestemme hvor mange paneler du skal dække huset. Du bør overveje at tilføje omkring fem procent af totalen for uundgåelige fejl. Hvis du planlægger at bruge kontinuerlig ruller, så glem ikke at du bliver nødt til at leje en maskine og dens omkostninger bør indgå i deres skøn.

•Få flere priser fra detailhandlere, der beskæftiger sig i aluminium sidespor. Hjem center butikker sælger aluminium sidespor af brik, mens du sandsynligvis bliver nødt til at få citater fra grossister, der sælger kontinuerlig aluminium sidespor i ruller. Uanset hvilken type, du vil installere, er det altid godt at shoppe rundt for den bedste pris.

•Estimate det hele job. Du skal bruge flere varer ud over sidespor. Jobbet kræver isolering, negle, lim og stilladser, der kan tilføje en betydelig mængde til deres skøn. Derudover kan du nødt til at leje eller købe ekstra værktøjer udover aluminium ekstruder nævnt i trin 2.

Tips & advarsler

  • Anmeld din skøn over omkostningerne og vælger de steder, der tilbyder den største værdi. For eksempel, levere nogle butikker, der sælger aluminium sidespor også det til støbested, så denne funktion er en fordel, især hvis du arbejder på et stort hus. Afgiv din bestilling som snart før jobbet er gjort som muligt for at undgå enhver stigning i priserne.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com