Sådan skøn forsænket belysning

January 31

Sådan skøn forsænket belysning

Estimering forsænket belysning hjælper bestemmer du hvor mange inventar placere i et lokale, der er baseret på belysning behov, kredsløb tilgængelighed og æstetiske værdi af inventar. For at anslå hvor meget forsænket belysning er nødvendig, skal du oprette en belysning plan, der identificerer formålet med forsænket belysning og layout af lys. Om du vil erstatte de eksisterende armaturer eller tilføje forsænket lys til at supplere, er planlægningsprocessen nøglen til at skabe en funktionel og attraktiv belysning display.

Instruktioner

•Walk gennem rummet på forskellige punkter i dag at vurdere belysning behov. Afgøre, hvad de forsænkede armaturer, som ofte er for accent belysning, opgave belysning eller generel belysning i rummet.

•Estimate hvor mange forsænket lys kredsløbet vil håndtere i rummet ved at tilføje watt af de andre punkter allerede på banen. Subtraher samlet fra 1.440 for en 15-amp kredsløb eller 1.920 for en 20-amp kredsløb, som er den maksimale anbefalede wattager for hvert kredsløb størrelse. For eksempel, hvis du allerede har 800 watt på en 15-amp kredsløb, har du plads til en ekstra 640 watt at opdele mellem forsænket lys.

•IDENTIFY det generelle område af det rum, hvor du ønsker den forsænket belysning. Beslut, om du vil det rundt om hele rummet, i nærheden af et armatur ligesom pejsen som en accent eller over en del af rummet til at skabe en lysere område for specifikke opgaver som at læse eller forberede mad.

•Estimate omtrent hvor langt fra hinanden, du planlægger at placere lysene i det givne område. Som hovedregel vil hver armaturet belyse et område, der er den samme som højden af loftet, når den når gulvet. Hvis du leder efter generelle værelse belysning, bruge et skøn over 6 til 12 fødder fra hinanden. Hvis du ønsker mere koncentreret opgave belysning, bruge omkring 4 fødder som deres skøn. Dette hjælper dig med at afgøre hvor mange forsænkede armaturer skal du få typen belysning, du ønsker.

•Count antallet af inventar, du vil føje baseret på din oprindelige layoutdesign. Kontrollere den samlede effekt for at antallet af inventar til sikre kredsløbet er i stand til at håndtere det.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com