Sådan skøn gipsvæg

November 2

Sådan skøn gipsvæg

Estimering af Drywall og eller den samlede kvadratfod af drywall behov for et hjem eller en bygning kan ske i et par enkle trin. Denne artikel vil dække grundlæggende til estimering af Gipsvægge til lofter og vægge.

Instruktioner

• Det er bedst at bruge en plantegning/blåstempling af bygning eller hånd drage, en ud til målinger af vaccinationszonens udkant. Derefter finde ud af forskellige typer [vand resistent Drywall til badeværelser] og størrelser af drywall [loft tykkere derefter væg?] behov for projektet.

•Estimating loft gips, dette kan gøres ved hjælp af ordet SQFT af den levende område er drywalled. Eksempel: en 20 "x 20" room ville have 400 SQFT loft område. Derefter tage størrelsen af drywall anvendes [standard er 4'x 8'] og formere længde gange bredde [4 x 8 = {32}] til at dele det med loft SQFT at komme med en række for den ark drywall skulle dække lofter samlede areal.

•Estimating drywall til indvendige vægge, først Bemærk: [tegningen viser to måder at køre gipsvæg på væggene begge vil give dig den samme nummer når gør skøn bare én måde vil ende med at tage mere tid, arbejde og materialer til slut.] At vurdere vægge bare tage længde gange højden så opdele SQFT antallet af drywall bliver brugt {32}, du bør regne SQFT på hver væg, en ad gangen. Før du opdele SQFT antallet af {32} at få et lagen count skal du tage enhver vindue eller dør SQFT off totalen for hver væg, der regnede. Tage længde gange højden derefter [Hvis der var en dør og vindue] tilføje den samlede SQFT sammen. Næste trække det fra SQFT antallet af væggen, og derefter dividere det med SQFT af presenningen {32} at få et antal ark af drywall for hver væg. Når alle vægge er regnede tilføje materiale sammen for hver form/størrelse, det er det.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com