Sådan skøn keramiske fliser per kvadratfod

November 3

Sådan skøn keramiske fliser per kvadratfod

Keramiske fliser kan koste en hel del for pænere sorter, så når du foretager et skøn over fliserne skal du, måle omhyggeligt. En nem måde at vurdere er at først finde hvor mange kvadratfod hver flise vil dække, og derefter bruge dette tal til at bestemme det samlede antal fliser til at købe. Når du køber fliser, du ønsker ikke at få alt for mange, men sørg for at tilføje en smule--normalt 10 procent er sikkert--for flise brud eller mindre bits du ikke kan bruge. Også købe fliserne på én gang, og kontrollere, at de er alle fra samme parti. Fordi fliserne er lavet af naturlige materialer, kan de have mindre forskelle i farve fra batch til batch.

Instruktioner

•Multiply længden af din valgte flise af dens bredde. For en flise af 9 inches square, der er 81 kvadrat inches.

•Divide resultatet af 144. Det er antallet af kvadrat inches i en firkantet fod. For fliser 12 inches square er resultatet præcis 1. Fliser, mindre end det, vil dit nummer være mindre end 1. I dette eksempel er tallet 0.5625.

•Divide de firkantede optagelser af gulvareal af din figur. Her, hvis dit gulv er 165 kvadratfod, er resultatet 293. Det er antallet fliser du har brug for.

•Multiply din endelige figur af 1.1. Dette tilføjer 10 procent, og bringer de samlede fliser kræves til 323.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com