Sådan skøn Køkken Remodeling

April 4

Køkken remodeling omkostninger variere betydeligt afhængigt af en række faktorer. Den gennemsnitlige køkken remodel koster mellem $18,000 og $25,000 men kan nå op til $100.000 afhængig af størrelsen og oplysninger har valgt. Anslå omkostningerne af køkken remodeling forbereder en boligejer til hvad man kan forvente, når indlede projektet. Før du begynder at anslå omkostningerne, skal du finde ud af, hvor meget du skal bruge. Indstilling af budgettet, før du begynder hjælper dig med at holde tingene i perspektiv og kan undgå overforbrug. Husk, at mange remodeling projekter gå over budgettet, når der opstår uventede problemer. Bygge i en buffer i remodeling budget, så du ikke løber tør for penge.

Instruktioner

•Indstil omfanget af køkken remodel. Identificere de områder, du ønsker at renovere, at lave en liste over alt, hvad du vil ændre. Tage måling af rum og elementer, du vil erstatte skabene og apparater. Dette giver mulighed for en mere præcis vurdering. Hvis du udskifter gulvbelægning, beregne den firkant længde ved at multiplicere længden og bredden af rummet. Lav en liste over de materialer, der kræves for hvert projekt.

•Review din liste til at bestemme, hvilke projekter du kan gennemføre på egen hånd, og som vil kræve en professionel. Arbejde udført af en professionel vil have ekstra arbejdskraft udgifter skal medtages i estimatet.

•Prioritize elementer på listen. Markere elementer, der er must-haves for projektet, du vil gerne gøre ting og ekstramateriale, som du vil skære hvis budgettet ikke vil tillade dem.

•Gather skøn fra professionelle entreprenører for aspekter af køkken remodel at du ikke er håndtering af dig selv. Give listen over projekter og dit budget til entreprenørerne, så de kan komme med forslag og give dig et nøjagtigt skøn.

•Visit den lokale hjem forbedring butik for at få præcise vurderinger af de projekter, du vil håndtere selv. Tage din liste over projekter, målinger og nødvendige materialer. En lille notebook kan du skrive priserne på de forskellige materialer og gøre notater om finish og andre detaljer. Ansatte på hjem forbedring butik kan give dig skøn baseret på dine mål.

•Tag alle oplysninger hjem. Beregne totaler for hvert projekt i køkken remodel. Sammenligne totaler med din oprindelige budget til at bestemme, hvis alt passer ind i den. Beslutte, hvilke projekter du vil fuldføre og hvilke projekter vil vente.

Tips & advarsler

  • Lade den elektriske og VVS arbejde fagfolk til at undgå farer ned ad vejen. Gasapparater har også brug for en professionel installation af sikkerhedsmæssige årsager.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com