Sådan skøn maling til væggene

July 3

Sådan skøn maling til væggene

Maleri indersiden eller uden for dit hjem kan være et stort projekt for gør-det-selv. Der er dog en vis tilfredshed, der kommer med færdiggørelsen af et stort maleri projekt. Forskellige malinger har forskellige spredning priser. Spredning er det areal en gallon af maling vil dække hvis anvendes korrekt og du vil finde det markeret på dåsen. Keramiske maling kræver to frakker af maling.

Instruktioner

Interne

•Measure bredde på alle væggene du vil male. Tilføje alle disse værdier sammen. Dette vil afgøre omkredsen af vægplads, der skal dækkes. For eksempel, har værelse A fire vægge, der er 12 fod lange. Omkredsen er 48 fødder. Rum B har to vægge, der er 8 fod og to, der er 10 fod lang. Omkredsen af dette værelse er 36 fod.

•Measure højde af væggen. For eksempel er væggen højder i værelser A og B 8 fod. Multiplicer dette nummer af den samlede perimeter at finde området væg. Samlede omkredsen er 48 plus 36 plus 84 fødder. Samlet firkant feet er 84 gange 8 ligemænd 672 kvadratfod. I eksempel 2, væg i rummet A er 10 fod høje og i rum B er 8 fod høj. Værelse er 48 times10, eller 480 kvadratfod og rum B er 36 gange 8 eller 288 kvadratfod.

•Find kan maling du ønsker og se på spreadsats findes på etiketten. Opdele området væg af spreadsats at finde hvor mange gallons af maling du skal bruge. Hvis spreadsats er 250 kvadratfod per gallon derefter: værelse er 480/250 som er lig med 1,92 eller 2 gallon dåser af maling. Rum B er 288/250, som er lig med 1.152 dåser af maling

Hvis værelser vil være den samme farve kan du tilføje væg områder sammen for først at få 768 kvadratfod, divideret med 250 lig 3.072 eller 3 gallon dåser af maling,

Ekstern

•Measure bredde og højde af væggen og formere numrene for at finde de firkantede optagelser.

•Paint halv bygning. Hvis du har kun brugt halvdelen din maling levering, end du har ret på target. Hvis du går gennem mere end du forventede, derefter købe mere og bland den nye maling med den gamle maling.

•Applicer en anden frakke, hvis det kræves. En overflade som spansk stil stuk eller sidespor kan tilføje ravage i beregningerne. De har en rullesten effekt, der skal males så godt.

Tips & advarsler

  • Tag ikke i konto døre eller Vinduer når regne beregninger. Dette vil give dig et lille ekstra maling. Ekstra maling er god, hvis nogle er spildt, eller visse områder har brug for lidt mere end andre. Bedre at have for meget end for lidt.
  • Remixing maling garanterer ikke den nøjagtige samme farve. Hvis du kommer lidt kort og er nødt til at købe mere, ikke vente til din aktuelle udbud er opbrugt. Køb den nye maling og bland gamle med det at sørge for der ikke er en mærkbar farveforskel.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com