Sådan skøn maling til ydersiden af et hus

September 13

Maling dækning beregnes af den kvadratiske fod, så det skønnes også ved den kvadratiske fod. En US gallon af udvendige maling vil dække 250 til 400 kvadrat fødder afhængig af hvor groft eller glat tekstur er og hvordan porøst materialet er. Ved hjælp af en høj kvalitet udvendige primer vil hjælpe strække en gallon af maling over et større antal kvadratfod så godt.

Instruktioner

•Measure områderne, der males, og diagram dem på et stykke papir med en blyant. Find de firkantede optagelser af hvert område med en lommeregner ved afrunding hver måling op til den nærmeste mund og multiplicere længden af bredden på hvert område. For eksempel, hvis et område måler 21 fod bred ved 15 fod høje, er de firkantede optagelser for området 315 kvadratfod (21 x 15 = 315). Dette område kan tage de fleste af en gallon af sig selv, afhængigt af mængden af tekstur og porøsitet i overfladen.

•Tilføj den samlede firkantede optagelser af hvert område for at finde det endelige antal kvadratfod.

•Estimate antallet af samlede kvadratfod du vil være i stand til at dække med en gallon af maling. De variabler, der vil bidrage til at bestemme dette tal omfatter mængden af teksturen på overfladen for at blive malet: glatte overflader vil kræve mindre maling (mere dækning pr. gallon); ru overflader vil kræve mere maling (mindre dækning pr. gallon).

•Divide det samlede areal af det anslåede antal kvadratfod du kan med rimelighed forvente at dække med en gallon af maling. For eksempel, hvis det samlede antal kvadratfod 2.350, og antallet af kvadratfod du med rimelighed kan forvente at dække med en gallon af maling er 300, det samlede beløb af maling skal du for ydersiden af dit hjem er 7,8 eller 8 samlede gallon (2.350/300 = 7.833 eller 8).

Tips & advarsler

  • Primer er billigere end maling, og de fleste gode kvalitet primere kan være tonet for at matche eller komplimentere farve af maling. Primer fylder også porøse overflader, så mindre maling vil blive absorberet af overfladen, der skal males. Ved hjælp af primer faktisk nedsætter mængden af maling skulle dække det samme antal kvadratfod og det kan bidrage til at øge mængden af Skjul du vil få med malingen.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com