Sådan skøn nedhængte lofter

January 14

Sådan skøn nedhængte lofter

Suspenderet lofter, også kendt som drop eller gitter lofter, er sammensat af metalstel og gips fliser. De er en af de mest overkommelige og let at installere muligheder for både private hjem og virksomheder. Fordi de skabe et plenum rum over fliserne, de kan skjule grimme rør og ledninger, eller giver plads til elektronisk eller HVAC-udstyr. Anslå omkostningerne ved disse lofter er forholdsvis enkel, og kræver kun grundlæggende konstruktion viden.

Instruktioner

•Measure dimensioner i rummet for at afgøre bredde og længde. Multiplicer disse tal sammen for at beregne areal af rummet. For eksempel, i et rum, som er 10' bred og 12' lang, vil de firkantede optagelser af loftet være 120 kvadratfod.

•Divide din samlede firkantede optagelser af 4 til at bestemme, hvor mange 2' af 2' fliser du får brug for. I vores eksempel på et værelse, der er 120 kvadratfod, ville vi behøve 30 fliser til at fuldføre projektet. Hvis bruger 2' af 4' fliser, skal du dividere med 8. Her, ville vi behøve 15 fliser på 2' af 4'. Formere pris per flise fra din lokale leverandør af antallet fliser, der er nødvendige for at afgøre, hvor meget loftplader vil koste dig.

•Calculate hvor mange rækker af fliser vil passe på tværs af lokalet. Her, har vi 5 rækker. Med lysnettet behov for hver 2' til at støtte fliserne, ville vi behøve 3 rækker af lysnettet, der er den samme længde af rummet. Beregn omkostningerne for 3 lysnettet, der er 12' længde til at bestemme omkostningen for den lysnettet til gitteret.

•Estimate antallet af 2' tee sektioner kræves ved at dividere antallet af fliser kræves for jobbet af 2. Dette giver et groft skøn, og kan være ganget med kostprisen pr. hver tee.

•Purchase nok væg støbning til at dække hele omkredsen af rummet. Her ville vi behøve 44', som beregnes ved at tilføje 10", 10", 12" og 12". Dette materiale kan være købte i enhver størrelse og skåret til at passe, så brug de mest overkommelige længder, der vil arbejde for dine behov.

•Decide hvilken slags flise vil blive brugt. Hvis renrums flise er påkrævet, eller andre specialiserede sorter, skal du tilføje en præmie, da dette vil være dyrere end almindelige flise.

•Tilføj i omkostningerne til arbejdskraft til at installere i loftet. Bestemme, hvor mange timer job vil tage og ganger dette med din timemæssige omkostninger til arbejdskraft, herunder byrde.

Tips & advarsler

  • Kommerciel bygning forsyningsvirksomheder kan tilbyde langt lavere priser for disse materialer end en regelmæssig hjem forbedring butik. Hvis der er ingen i dit område, tjek med tømmer virksomheder så godt.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com