Sådan skøn rullesten tagdækning

May 19

Helvedesild er en integreret del af tagdækning og bygge et hjem. Helvedesild er solgt i firkanter, der svarer til 100 kvadrat fødder. Uanset om du er tagsten en hele bygningen eller erstatte forvitret eller manglende helvedesild, er det vigtigt at fastlægge de firkantede optagelser af det pågældende område.

Instruktioner

•Climb op ad stigen til dit tag. Brug målebåndet, bestemme mængden af tag plads, vil du anvende helvedesild. Måle længden og bredden af rummet, og nedskrive disse oplysninger på et stykke papir.

•Draw en oversigt over dit tag, og fremhæve området du vil shingling. Beregne den firkant længde ved at multiplicere længden af taget af bredden på taget. For eksempel, hvis længde er 20 fod og bredden er 10 fod, er der 200 kvadratfod. Hvis du har et tag, der ikke er blot en rektangel, vil du har brug for en anden metode til beregning af den firkantede optagelser. Opdele taget i sektioner, hvor du kan måle bredde og længde til at bestemme de firkantede optagelser af hver sektion. Du kan måle det areal af trekanter ved at multiplicere de to længder, der mødes på den rette vinkel og derefter dividere med to. Estimere hvor mange helvedesild du får brug for hofter og højderygge. Tilføje alle dine totaler sammen. Du kan ikke have nøjagtige Tag området beregning, men det vil være tæt nok til at bestemme, hvor mange pladser af helvedesild skal du bestille.

•Tag i betragtning at du skal bruge ekstra helvedesild for forhindringer såsom skorstene eller vægge hvor du bliver nødt til at skære helvedesild. Skæring fejl kan ske så godt. Der er en god chance der vil også være beskadiget helvedesild. Det er bedst at være sikker og tilføje en yderligere én procent til din rullesten ordre for simple tage og op til fem procent yderligere uddybe tagene.

•Decide hvilken type helvedesild du vil bruge, og skriv ned omkostningerne pr. kvadrat for denne type af rullesten. Divider de firkantede optagelser af dit tag med 100, afrunding til nærmeste hele tal, og ganger med omkostningerne ved hvert kvadrat i helvedesild. Eksempel: Hvis du har en 175 kvadratfod område, du skal to kvadrater af helvedesild.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com