Sådan skøn Self Storage omkostninger

May 1

Sådan skøn Self Storage omkostninger

En af de største fejltagelser, som folk gør når du lejer en lagerenhed er at vælge den forkerte størrelse, uanset om det er for lille og de ikke er i stand til at gemme alt, eller det er for stort og de ender med at betale for mere plads end de rent faktisk har brug for. Estimering af de samlede omkostninger ved en lagerenhed fra upfront indbetalinger til den månedlige leje, kan baseret på hvad du faktisk nødt til at lagre, bidrage til at sikre, at dine ejendele ophold sikker og at du kun betaler den nødvendige mængde.

Instruktioner

•Tag en opgørelse af alle elementer, skal du gemme, herunder et skøn på mængden og størrelsen af kasser hvis relevant, og skrive det. Anmeld din beholdning og bestemme hvis noget på din liste vil gøre bedst i en klima-kontrolleret miljø.

Kortindgangsdør self-storage virksomheder i dit område eller det område, du vil flytte til, således at du kan diskutere størrelse muligheder. Lad selskaberne, der ved, hvad du skal gemme og typen af storage du har brug for at afgøre, hvilken størrelse enhed du kræver. Hvis du vil have en idé inden taler til alle virksomheder, kan du bruge self-storage regnemaskine online til at bestemme, om hvor mange kubikfod skal du. Disse enten lad du afkrydse typerne af møbler du har individuelt eller give et estimat baseret på hvor mange værelser af møbler du nødt til at lagre.

•Spørg for omkostninger skøn for månedlige opbevaring baseret på mængden af plads du har brug for og om enheden skal være klima kontrollerede. Hvis du planlægger at bruge langsigtet enhed, kan du være berettiget til en rabat; ud over dette, nogle virksomheder tilbyder rabatter for militære medlemmer, senior borgere eller endda studerende. Når man diskuterer månedlige omkostninger, bede om oplysninger om indskud, og spørge, hvordan en tidlig opsigelse af kontrakten og den sidste måneds husleje skal håndteres.

•Inquire, eventuelle rabatter, der kan være tilgængelige for nye beboere i området eller for at betale seks måneder til et år i forvejen. Denne sidstnævnte mulighed kan være særligt gavnligt, hvis du kun vil bruge lagring angives beløbet af tid, som tre eller seks måneder eller længere. Uden for kontrol med selskabet selv, kan du muligvis finde kuponer i din telefonbog, lokale papir eller online.

•Investigate den strukturelle integritet af enheder før nogen endelige beslutninger, når det kommer til at vælge en opbevaring selskab. Du kan muligvis få en rabat fra et forsikringsselskab for dækning på din elementer, hvis enhederne, der er bygget til at modstå jordskælv eller andre naturkatastrofer. Selvom du ikke planlægger at bruge self kan storage forsikring, gå med en enhed, der er bygget til at modstå elementerne, og er ikke blevet beskadiget i fortiden ved jordskælv eller andre naturkatastrofer, tilføje et ekstra lag af beskyttelse til dine ejendele.

Check med din county clerk oplysninger på ejendommen eller spørge ejeren af egenskaben for oplysninger om hvordan enhederne, der er bygget. Generelt er strukturer bygget før 1990 mindre seismisk lyd end nyere bygninger.

•Hent priskalkulationer for forsikring til at dække elementerne i din lagerplads. Nogle leje faciliteter tilbyder forsikring til kunder, men du kan muligvis bruge en eksisterende husejere eller lejere forsikring og tilføje indholdet af lagerenhed til det, eller du kan have til at købe en ny politik. Standard storage enhed indholdet købe du normalt en angives beløbet af dækning uden at give en oversigt. Dog hvis du gemme værdifulde genstande, kan du have til at købe en særlig politik eller rytter at sikre, at varerne er omfattet.

•Price lagerenhed låser hvis selskabet du vælger ikke giver dem, eller hvis du har mulighed for at bruge din egen. En lock med bøjle surround eller boron legering, der har en kort bøjlen er typisk anbefales til lagerenheder, da det er vanskeligt at få lås kuttere mellem låsen og selve bøjlen på låsen.

•Estimate hvor meget det vil koste for at flytte varer fra deres aktuelle placering til en lagerenhed. Dette kan omfatte leje en lastbil og bestikke venner med middag og drinks for deres hjælp, eller går alle ud og leje et flyttefirma.

•Tilføj sammen omkostningerne ved en hængelås, flytter virksomheden eller lastbil leje, depositum og første måned er leje for at afgøre, hvor mange penge, du bliver nødt til på forhånd for at flytte dine ejendele til opbevaring. Derefter faktor de månedlige udgifter af den enhed i dit budget, herunder potentielle ture i enheden fjerne elementer eller at placere yderligere ejendele inde. Den sidstnævnte omkostninger gælder typisk kun hvis du bruger enheden til at gemme out-of-season husholdningsartikler eller andre varer, at du kun bruger en del af året. Tilføje de månedlige udgifter af forsikring, eller opdele din årlige omkostninger ved 12 til at bestemme de månedlige udgifter.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com