Sådan skøn stenmure

January 13

Sådan skøn stenmure

Du kan vurdere de materialer, der er nødvendige for at bygge en stenmur ved hjælp af simple algebra. Du skal bestemme dimensioner og typen af sten væg du ønsker at bygge før du kan fortsætte. Bestemme højde, bredde og længde af væggen. Du skal også beslutte, om du vil bygge en tør stak eller en våd stak væg. Våd stak væg bruger mørtel mellem sten eller sten til at tilføje ekstra styrke til væggen.

Instruktioner

Bestemme sten volumen

•Indstil længde af sten væg i fødderne.

•Calculate væg bredde. Rock væggen bredde skal altid være 2/3 af mur højden. Brug denne formel til at beregne væg bredde: Y = 2/3 X; hvor X = væg højde, Y = væg bredde; For eksempel, hvis en klippevæg er 3 fod høj, bredde skal være 3 x 2/3 (eller.666) = 2 fødder.

•Calculate det samlede volumen af sten behov ved hjælp af formlen: længde x bredde x højde = volumen i kubikfod. For eksempel, hvis væggen længde er 30 fod, bredde er 2 fødder og højden er 3 fod. Mængden af væggen er 30 x 2 x 3 = 180 kubikfod.

•Calculate tonnage af rock behov ved at konvertere kubikfod volumen i tonsvis. Brug den standard formel for 15 kubikfod af rock = 1 ton af rock. Dividere den samlede kubikfod volumen af rock med 15 til at bestemme antallet af tonsvis af rock til at købe. For eksempel, 180 kubikfod af rock divideret med 15 = 12 tonsvis af rock til at fuldføre en 30 x 2 x 3 fods mur.

Tør stak materiale volumen

•Indstil lydstyrken på grus skal bruges til en tør stak stenmur foundation ved hjælp af formlen: længde x bredde x højde = volumen i kubikfod. Stenmur foundation kræver en 4-tommer seng af grus. For eksempel, hvis væggen er 30 fod lang, bredde er 2 fødder og højde er 4 inches (eller 1/3 af en fod eller.333 feet). Mængden af grus behov for grundlæggelsen af tørre stak stenmur er 30 x 2 x.333 = 20 kubikfod.

•Indstil lydstyrken af grus til væg del af en tør stak stenmur ved hjælp af formlen; længde x bredde x højde divideret med 3 = volumen i kubikfod. En tør stak klippevæg bruger grus til at udfylde hullerne mellem klipperne i væggen. For eksempel, hvis væggen længde er 30 fod, bredde er 2 fødder og højden er 3 fødder, er mængden af grus, der er nødvendige for at konstruere denne mur 30 x 2 x 3 = 180 divideret med 3 = 60 kubikfod.

•Indstil det samlede beløb af grus for at konstruere en tør stak rock væggen ved at tilføje den nødvendige Foundation beløb og det beløb, der er nødvendige for væggen. For eksempel 20 kubikfod af grus er behov for instituttet, og 60 kubikfod af grus er nødvendig for væggen. Det samlede beløb af grus behov for denne mur er 80 kubikfod af grus.

•Calculate tonnage af grus behov ved at konvertere kubikfod volumen i tonsvis. Brug den standard formel for 15 kubikfod af grus = 1 ton grus. Opdele den samlede kubikfod mængde grus af 15 for at bestemme antallet af tonsvis af grus til at købe. Eksempelvis er 80 kubikfod af grus divideret med 15 lig 5.333 tons. Du bliver nødt til at bestille 6 tonsvis af grus til denne væg.

Våd stak materiale volumen

•Indstil lydstyrken på grus behov for en våd stak stenmur foundation ved hjælp af formlen: længde x bredde x højde = volumen i kubikfod. Stenmur foundation kræver en 4-tommer seng af grus. For eksempel, hvis væggen er 30 fod lang, bredde er 2 fødder og højde er 4 inches (eller 1/3 af en fod eller.333 feet). Mængden af grus til grundlaget for den våde stak stenmur er 30 x 2 x.333 = 20 kubikfod.

•Calculate tonnage af grus behov ved at konvertere kubikfod volumen i tonsvis. Brug den standard formel for 15 kubikfod af grus = 1 ton grus. Opdele den samlede kubikfod mængde grus af 15 for at bestemme antallet af tonsvis af grus til at købe. For eksempel lig 20 kubikfod af grus divideret med 15 1.333 tons. Du bliver nødt til at bestille 2 tonsvis af grus til denne væg.

•Indstil antallet af poser med mørtel mix nødvendig for at fuldføre en våd stak rock væggen ved hjælp af formlen: 1 pose af injektionsmørtel til hver 5 kubikfod af rock væggen. Dividere de samlede kubikfod af rock væggen med 5 til at bestemme antallet af poser med mørtel kræves for at fuldføre væggen. For eksempel, en 180 kubikfod klippevæg divideret med 5 er lig med 36 poser af mørtel mix.

•Calculate mængden af sand forpligtet til at tilføje til mørtel mix. Lige store mængder af sand og mørtel blanding er kombineret med vand når du foretager mørtel. Hver pose af mørtel mix vejer 100 pounds. Brug formel: 100 pounds af sand for hver pose med mørtel mix. 36 poser af mørtel mix kræver f.eks 3.600 pounds af sand. Du bliver nødt til at købe 2 tons sand til at bygge denne mur.

Tips & advarsler

  • Anslå materialer ved afrunding til nærmeste hele tal, når du beregner. Det er bedre at have mere materiale end ikke nok til at gøre arbejdet.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com