Sådan skøn strøm af en Generator

January 31

Styrken af en backup nødgeneratoren måles i kilowatt. Denne måling vil findes i dokumentationen til generator, på emballagen, som det skete og ofte på selve enheden. Kraften i dine hvidevarer, men er ikke målt i kW - det måles i volt. Ved at konvertere kilowatt strøm af din generator til volt, kan du vurdere den samlede mængde strøm generatoren kan levere til din apparater på én gang.

Instruktioner

•Find ud af antallet af kW, som din generator bruger under normale forhold. Dette nummer er angivet i den dokumentation, der fulgte med din generator.

•Find ud "Power Factor" af din generator. Denne information vil også blive opført i dokumentationen, der fulgte med generator i enhedens tekniske specifikationer side samt på oplysende mærkat eller plak på generatoren, selv.

•Divide antallet af kW findes i "Trin 1" af magt faktor antallet du fandt i "Trin 2." Dette vil give dig antallet "Volt ampere" eller kVA af magt, at din generator kan output. For eksempel, hvis din generator opererer med 5.000 kilowatt, og det har en magt faktor antallet af 0.90 5.000 divideret med 0,90 betyder at din generator udgange 5,555.5 kVA af magt.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com