Sådan skøn træ trimning

September 18

Sådan skøn træ trimning

Holde træer beskæres er afgørende for sikkerheden samt styrkelse af den æstetiske skønhed i din landskab. Ordentlig træ trimning beskytter ejendommen og familien fra faren for lemmer falder under en storm. Ikke alle med en motorsav er kvalificeret til at beskære træer. Ifølge Texas A & M University, er flere træer skadet eller dræbt hvert år fra dårligt træ trimning end af træ skadedyr. Leje en professionel træ trimmer ved at få de bedste skøn første. Med lidt jord arbejde, vil dine træer forblive sund og sikker for en fair pris.

Instruktioner

•Indstil størrelsen af dine træer at behøver trimning. Grunden træ trimning skøn kan være forvirrende er fordi prisen svinger med størrelsen og antallet af træer har behov for service. For at få en nøjagtig citat, samle de bedste oplysninger du kan om dit job. Priserne er konkurrencedygtige afhængigt af hvor du bor, men i gennemsnit i 2010, store træer over 60 fødder kan køre $500 til $1.500 hver og 30-fods træer omkring $100 til $500. Priserne afspejler også betingelsen af træer skal trimmes.

•Vurdere nogen ekstra tjenester, skal du muligvis. Stump removal, er hvis et træ skal skæres ned, normalt et tillægsgebyr, som er stump slibning eller gren flisning. Disse tjenester vil tilføje $60 til $300 til dit bud. Mange træ tjenester vil omfatte vragrester fjernelse af din klippe grene i prisen, men nogle vil opkræve et ekstra gebyr.

Dyrknings tre til fem træ-trimning virksomheder. Sørg for de er hæderlige og har referencer. Bede om licens, forsikring og limning oplysninger.

•Få skøn fra alle dine valgte træ virksomheder. Husk, når du modtager din anslår, at udstyr også faktorer i pristilbud. Træer, der ikke kan tilgås af klatring kan kræve en kran lastbil, og der vil altid være et ekstra gebyr. Også, din dom af hvor stor eller lille din træer er kan ikke matche en professionel vurdering.

Tips & advarsler

  • Dit forsyningsselskab kan trimme træer gratis, hvis de er viklet ind eller alt for nær højspændings ledninger.
  • Trimning unge træer for strukturelle forbedring reducerer behovet for hyppig beskæring i fremtiden. Denne udviklingsmæssige trimning giver unge træer en stærk strukturelle foundation i begyndelsen.
  • Ifølge en Washington Post artiklen, en af de mest farefulde erhverv er træ pleje, og det bør altid udføres af en professionel.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com