Sådan Slab ru sten

February 22

Ru sten kan opdeles til form stenplader. Disse stenplader bruges til fineringsarbejde vægge eller udlægningsmaskiner installation på terrasser eller fortove. Af slabbing din egen rå sten, kan du spare tid og penge på installation. Du kan forvente at slab ét smæk på 10 til 20 minutter, afhængig af størrelsen af stenen og dit niveau af erfaring i arbejdet med murværk værktøjer.

Instruktioner

•Vælg sten, der er større end 24 inches i diameter. Disse sten giver den bedste chance for vellykket slabbing. Vælg sten, der har synlige stratificering. Sted rå sten på et fast underlag, såsom beton eller andre større stenplader.

•Sæt sten i mellem to objekter til at holde det oprejst. Disse objekter kan omfatte andre store sten eller tunge genstande. Formålet med placere den rå sten i denne position er at give mulighed for opdeling fra siden snarere end fra toppen eller bunden af stenen. Har en hjælper holde sten på plads, hvis det stadig er ustabile.

•Klippe i siden af stenen med en højre-vinkelsliber monteret med en murværk klinge. Foretage nedskæringer på linjerne stratificering, der forekommer naturligt i stenen. Skåret i sten 4 til 6 inches. Dog kan ikke skære alle linjer på en gang. Skære en linje og gå videre til næste trin. Spray sten overfladen med vand at forhindre støv og blødgøre den sten overflade.

•Sæt en mursten mejsel ind i precut slot og trykke forsigtigt mejslen til stenen ved hjælp af en 2 lb. sledge hammer. Øge hammer intensitet, når du har indsat mejslen helt ind i de precut mærke. Som stenen begynder at revne, reducere hammer intensitet, og har en hjælper holde stenen til at forhindre den nyligt slabbed afsnit fra falder væk og bryde.

•Lay den nyligt slabbed rough stone fladt på en palle eller blød overflade for at beskytte det mod skader. Placere træ planker mellem stenene, som du stak den nyligt slabbed materiale.

Tips & advarsler

  • Bære øjet briller og en støvmaske.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com