Sådan slange bevis en Bluebird hus

August 2

Bluebirds er populære sangfugle, der har tendens til at kigge efter udhulede rum indlejring, hvilket gør birdhouses ideel. Desværre, rovdyr har en forkærlighed for fugl reder, og slanger i særdeleshed synes at klatre op de fleste helst pole. Slanger kan spise æg og krølle inde i huset, forårsager betydelige alarm for fugle ved hjemkomsten. Med et par ekstra procedurer ved installation, kan du hjælpe med at forhindre slanger fra at få adgang til en bluebird hus.

Instruktioner

•Plant pole så hus indgangen står over for en nærliggende aborre. Dette vil tillade fugle til peer inde før du går og også give hatchlings en synlig destination for deres første flyvning. Sørg for, at stangen er slank og lavet af PVC til at gøre det mere vanskeligt for slangerne at klatre.

•Saml hardware kluden og stovepipe i en baffel. Afholde en del af den hardware klud, også kaldet trådnet, over åbningen af stovepipe. Med tin snips, mode en grov cirkel omkring åbningen stovepipe med om en 2-tommer overlay. Snip wire i midten af cirklen for at mode en åbning for PVC pole. Bøj kanterne af cirkel indad og tryk i stovepipe åbning, omkring 2 inches fra toppen.

•Klippe fire faner på enden af stovepipe. Brug tin snips, skåret 2-tommer faner på lige store afstande rundt om cirklen. Bøje fanerne nedad for at hvile oven på hardware kluden. Dette vil hjælpe med at forhindre slanger fra at skubbe den.

•Drill to små huller i stovepipe, om 1 tomme nedenfor modsatrettede faner og under hardware klud. Tråd 3 fødder af redder tråd gennem begge huller, forlader enderne på samme afstand.

•Sæt den åbne ende af stovepipe over toppen af stangen og forsigtigt arbejde det ned indtil toppen går gennem den lille åbning i midten af trådnet. Fortsætte sænke vingen, indtil det er omkring 8 inches fra toppen af stangen. Wrap enderne af hængende wire omkring post, stramning hver ende i modsatte retninger. Spænd den endelige knude forsigtigt med tænger. Med elektrisk tape, wrap wiren og anbringer det endnu mere fast til stillingen.

•Smear vaseline eller carnauba voks på stangen til at gøre det endnu mere glat for slanger og også hjælpe med at forhindre myrer fra klatring pole.

Tips & advarsler

  • Du ofte kontrollere birdhouse resterne slange-fri og genanvende voks eller gelé efter behov.
  • Holde græs og grene trimmet omkring stangen.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com