Sådan Slipcover en sofa med plader

January 19

Sådan Slipcover en sofa med plader

Hvis du har haft en sofa i et stykke tid, kan det have pletter, der er grimme og pinligt at præsentere gæsterne. Du kan dække sofaen med en slipcover til gøre det ud nye, men slipcovers ofte kan være ganske dyrt. Eller måske har du købt lige en ny sofa, og du ønsker at beskytte det mod pletter og slitage, så du ønsker en slipcover at sætte over det. Ved hjælp af et ark er en nem måde at slipcover sofaen uden bekostning.

Instruktioner

•Measure højde og længde af sofaen. Måle højden og længden af puder og tilføje disse målinger til din samlede højde og længde målinger. Tilføje en anden 4 inches rundt for at muliggøre tucking slipcover ind i sofaen sømme.

•Purchase den passende størrelse ark til sofaen, baseret på de målinger, du har foretaget. Drapere arket jævnt over forsiden af sofaen for at 1 tomme af arket liggende på gulvet og en ekstra 1 tomme er på toppen af sofaen.

•Tuck ark rundt sofa puder og hjørner af armen hviler. Tuck den overskydende nederst på sofaen under sofaen og den overskydende ark på toppen af sofaen bag toppen af sofaen.

Tips & advarsler

  • Hvis sofaen er i det midterste rum og ikke mod væggen, skal du blot følge samme procedure som ovenfor, kun dobbelt højden måling og derefter bruge stifter at folde og fastgør eventuelle overskydende ark til bunden af bagsiden af sofaen.
  • Husk, det farveskema og temaet for det rum, hvor sofaen er placeret og vælge et ark, der vil supplere og matche dit værelse.
  • Du måske nødt til at retuck og omstille hjemmelavet slipcovers fyldes fra plader ofte fordi siddende og liggende på dem kan forårsage plader til at blive trukket fra deres putter.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com