Sådan søger du udsmykning ideer til mit nye hjem

November 23

Sådan søger du udsmykning ideer til mit nye hjem

Udsmykning et nyt hjem er en udfordrende projekt, at skabe et inspirerende design. Der er mange veje til forskning før du færdiggør en særlig Boligindretning. Internettet er en værdifuld ressource for boligtekstiler, men magasiner, Møbelforretninger og tv-shows også tilbud indsigtsfulde designideer. At vide hvor man kan søge er det første skridt i at finde udsmykning ideer til et nyt hjem.

Instruktioner

•Vælg udsmykning blade med farvefotos og beskrivende oplysninger om design stilarter og temaer. Besøg et lokalt bibliotek for at se de mest aktuelle spørgsmål om hjem udsmykning blade gratis. Udsmykning blade kan også købes på lokale isenkræmmere og boghandlere. Se gennem et halvt dusin magasiner inden du vælger en stil, der passer bedst til din personlige smag og hjem design.

•Look på internettet for Temaindretning ideer. Interiør design websites såsom lejlighed terapi og The Creative hjem og magasin websites såsom "God husholdning" og "Real Simple" tilbyder udsmykning tips og forslag. De fleste hjem udsmykning hjemmesider giver billeder og fotografier af værelser, der er blevet malet, indrettet og fuldt møbleret. Ser for hjem udsmykning idéer, der supplerer dit hjem layout og harmonisere med tema eller humør du ønsker.

•Observe udsmykning idéer på møbler showrooms. Ikke føler sig presset til at købe hjem dekorationer på møbler showroom, men omhyggeligt undersøge hvordan professionelle designere har orkestreret en rummets design. Tag en Notesblok til at skrive ned udsmykning idéer, som du ønsker at indarbejde i dit nye hjem.

•Visit flere hjem varer gemmer og se på populære temaer, stof mønstre og farver for Boligindretning. Hvorvidt din smag er land, moderne, eklektisk eller traditionelle, tilbyder hjemme varer butikker et væld af muligheder at vælge imellem. Søg clearance sideskibene hjemme varer butikker for at finde særlige gode tilbud på hjem udsmykning elementer.

•Visit model boliger, der tilbyder åbne huse. Læg mærke til de udsmykning idéer, der er brugt i beboelsesrum. Undersøge hvert værelse layout, maling farve, glarmestre, møbler placering og tilbehør. Studere elementerne af værelse design, som du kan lide. At finde inspiration til at indarbejde i dit nye hjem design kræver en kritisk øje, der omhyggeligt vurderer hvilke indretning elementer er bedst egnet til din smag og hjem design.

•Se tv-programmer og hjem og haven netværk til at komme hjem udsmykning idéer. Søg efter programmer, der passer til behovet og budget til dit hjem udsmykning projekter. For eksempel, fokusere nogle programmer på overdådige og dyre indretning muligheder mens andre undersøger sparsommelige udsmykning muligheder. Tage noter mens du ser disse programmer for fremtidige projekter eller køb.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com