Sådan Spackle Drywall leddene

July 1

Sådan Spackle Drywall leddene

Når drywall er hængt med sømme og hjørner tapede... sjovt begynder! Spackling drywall er lærde 'kunst', men med et par spackling værktøjer og lidt øvelse, kan du professionelt finish næsten alle drywall projekt.

Instruktioner

•Prep alle formål SpackleFør du begynder, skal være blandet spackle. Med en boremaskine og en blanding pagaj mix din spackle for at sikre en god konsistens. Din spackle er ordentligt blandet, når det er sammenhængen i glat jordnøddesmør.

•Fyld hullerStart med at udfylde i alle søm eller skrue huller. Bruge en 4-nch kniv til at 'hugge' en dab af spackle over søm/skruen hul. Ideen bag spackle 'hugge' er at fylde hullet og samtidig knalde overskydende spackle - alt i én arbejdsgang. Lyde besværligt? Med praksis bliver det nemmere. Det er bedst at fylde hullerne søm/skruer to gange, så den første fyld tørre grundigt før påføring af slutpuds.

•Spackle vandretSpackle horisontale led næste. Bruge en 8 - eller 10-tommer bred kniv til dette. Begynde med anvender en tunge frakke af spackle over gips tape, udfylde det fælles rum mellem drywall stykker. Vandrette fuger kræver tre frakker. Den første pels er at fylde og er den tungeste frakke. Din anden frakke, niveauer af fælles overflade. Den tredje endelig pels fjer kanter af fælles gør dem usynlige. For det tredje lag bruge en 12-tommer-dækkende bred kniv. Bemærk også, at du skal tillade hver frakke til tørre helt, før du anvender næste.

•Spackle uden for ConrnersSpackle hjørner også i tre frakker. Bruge en 8-tommer kniv for første. Køre en kant af kniv på hjørnet perle som andre kanten løber over drywall. Gentag hver frakke som din vandrette frakker, giver ordentlig tørre tid mellem hvert lag. Og igen, bruge 12-tommer kniv til din tredje ansøgning.

•Inside hjørne SpacklingIndvendige hjørner er den mest udfordrende at mestre. Begynd ved at anvende en tunge frakke af spackle indvendigt hjørne med en 8-tommer spackle kniv. Derefter bruge din hjørne værktøj tryk spackle i hjørnet og firkantet det. Brug altid lange streger med værktøjet hjørne. Dette vil hjælpe dig med at skabe den perfekte, kvadrat inde hjørne. Igen, du vil anvende tre frakker. I hjørnet spackling dog din anden og tredje pels skal bruges til at fjer ud og afslutte kanter.

•Efter tredje og letteste pelsen af spackle har tørret, let sand alle arbejde efter behov. Afhængigt af din væg kan du nødt til at tilføje spackle eller Gentag trin til perfektion. Målet er at gøre alle led er næsten ikke målbart! Bottom line, hvis du kan se kanter af en fælles, du er ikke færdig spackling endnu:).

•Efter spackle er gennemstegt og slebet din drywall er færdig. Vakuum området grundigt. Nu er du klar til at tilføje din drywall sealer/primer og maling eller tapet som ønsket!

Tips & advarsler

  • Efter blanding spackle, tilføje bare et strejf af vand til at dække toppen af spackle. Bare en lille smule! Dette skaber en fugt «låg» og vil forhindre, at din spackle udtørring som du spackle!
  • For de bedste resultater holde din spackling værktøjer ren. Fjerne tørrede spackle fra dine værktøjer, mens du arbejder.
  • Det er vigtigt at lade hvert lag tørre grundigt mellem spackle applikationer.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com