Sådan Spackle en Baseboard hjørne hul

April 4

Sådan Spackle en Baseboard hjørne hul

Sokler er generelt en nødvendig del af trim i ethvert rum, fordi de skjuler huller mellem gulvbelægning og væg, og i nogle tilfælde holde gulvbelægning. En ekspert trim installer kan producere gap-fri indvendige og udvendige hjørner på lige vægge, men fordi par vægge er perfekt straight og par installatører ekspert, de fleste baseboard trim anlæg kræver en slags kløft fyldstof. Nogle installatører bruge spackling sammensatte, mens andre bruger træ fyldstof til udvendige hjørner; Du kan endda bruge drywall fælles sammensatte. Akryl caulk er mere fleksibel og et bedre valg for indvendige hjørner.

Instruktioner

•Prime sokler før du udfylde huller for at støtte vedhæftning af fyldmateriale. De fleste sokler er preprimed, og hvis jeres er, udelade dette trin. Hvis jeres er bare træ, men pensel på træ primer med en pensel, og sørg for det kommer ind alle hjørne mangler, og lad det tørre.

•Fyld udenfor hjørne huller med spackling sammensatte, træ fyldstof eller gipsvæg fælles sammensatte. Arbejde det ind i hvert hul med fingrene, gør det muligt at for meget og bule ud. Skrab det flade med en barberkniv kniv inden det hærder. Lad fyldstof tørre, så sand området i hånden med 150-sandkorn sandpapir. Hvis fyldstof skrumper, forlader en depression inde i hullet, gentage den samme proces.

•Applicer akryl latex caulk at fylde indvendige hjørner, især når baseboard er støbt. Sat en tube caulk i en fugepistol og placere spidsen på den laveste del af kløften. Træk spidsen mod toppen som du klemme på aftrækkeren. Værktøj, eller glat, perle af samkopiering det med fingeren. Ikke sand det.

•Prime fyldstof eller caulk med træ primer før du male baseboard. Hvis du udelader dette trin, skær af det udfyldte område kan være forskellig fra resten af baseboard, og det vil skille sig ud.

Tips & advarsler

  • Drywall fælles sammensatte har flere fordele frem for træ fyldstof. Det er mere smidigt og det sand lettere--selvom det tager længere tid at tørre. Hvis du har lige afsluttet et værelse renovering, Derudover vil du sikkert allerede har nogle rundt omkring i huset.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com