Sådan Spray mit hus for Bugs

December 18

Sådan Spray mit hus for Bugs

Fejl ikke kun bære en række sygdomme, men de udgør også en irriterende plage til boligejerne. Kakerlakker, Sølvfisk, pille bugs og myrer angribe almindeligt hjem. Andre bugs som edderkopper kan levere tjenesten gavnligt at dræbe myg og fluer, men de kan også bide intetanende beboere. Beslutte, om du vil bruge en økologisk eller konventionel insekticid. Tage tilbage dit hjem ved at finde hvor bugs kommer og sprøjtning deres foretrukne skjulesteder og forbindelsesveje.

Instruktioner

•Anvend en bug spray, der er specielt formuleret til at dræbe insekter inficere dit hjem. Lopper, myrer, kakerlakker og gul jakker, for at nævne et par stykker, alle har forskellige reaktioner på kemikalier. Sørg for, at etiketten af bug spray angiver, at det dræber den særlige type af insekt.

•Look for deres skjulesteder. Bugs kan skjule i gulvbrædder, under tæpper, lamper og i gulvtæppet. Få en idé om, hvor de bor og lægge æg. Spray disse områder med bug spray.

•Spray på ydersiden af dit hjem før bugs har en chance for at komme ind. Kontrollere for eventuelle infiltration af bugs i gennem løs foundation, under døre eller i små sprækker. Sørg for at vælge en spray, der er have-safe hvis du spray udendørs.

•Indstil en spray tidsplan til at dræbe bugs, der udklækkes. Insekter har forskellige livscyklus. Du kan ikke have sprøjtet deres æg når sprøjtning, så det er vigtigt at behandle dem to gange.

•Treat bug skadedyrsangreb før det eskalerer. Foråret er det bedste tidspunkt at dræbe gul jakker dronning. Du kan forhindre insekt problemer forværres ved at handle før bugs formere.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com