Sådan Spray Paint havemøbler

July 29

Male havemøbler med en børste ofte synes kedelig arbejde når andre udendørs gøremål vinke. Mange husejere fremskynde processen og producere fremragende resultater ved hjælp af spray maling til at bringe forvitret møbler tilbage til livet. Begyndere vil opdage, at en del af denne art indebærer sprøjtning blot møbler. Arbejdet er ikke svært, men nogle planlægning er vigtig at holde maling går hvor det hører hjemme og på nærliggende planter, brolægning og maleren.

Instruktioner

Forberede møbler til Spray maling

•Fjern alle gamle maling chips og peeling paint. Dette kan indebære sandpapir, en spartel eller andre fjernelsesværktøjer, afhængigt af om møbler er metal, træ eller plastik.

•Sand tilhugget og pillede områder, indtil kanterne er glat, enten i hånden eller med en elektrisk sander (en slibning hjulet på din boremaskine hastigheder arbejde meget). Let sand alle andre overflader på møbler til at give den lidt ru overflade, der sikrer god fastholdelse af ny maling. Husk at medtage dele af møblerne ikke nødvendigvis set men stadig udsat for maling-skadelige vejr: bunde af sæder og indersiden af ben eller undersiden af våben, for eksempel.

•Aftør ned slebet møbler at fjerne slibning grus med våde håndklæder eller klude. Tørre møbler grundigt før sprøjtemaling.

Spray male dine møbler

•Spread drop klude over dit arbejdsområde. Inkludere tilstødende objekter eller strukturer, der ikke bifalder en frakke af maling--garage væg, din syrener eller swing sæt. Når gulvarealet er dækket, bruge stifter eller tape til at sikre drop klude på lodrette flader eller over objekter til en højde på stykket af møbler du maler. I modsætning til drypper af maling på en pensel, du har brug at modvirke dråber maling vil i mange retninger.

•Don beskyttende tøj, herunder briller og ansigt maske (du er en af de objekter, der ikke velkommen en frakke af maling!).

•Afholdelse kan i opretstående stilling, tip dine møbler stykke således at du kan male undersiden områder (undersiden af sæder, armlæn, bordplader, trin, osv.) med en lys frakke af maling. Holde kan flytte; opholder sig på ét sted eller forsøger at dække med en kraftig enkelt frakke vil producere dryp og størkning af maling. Lad tørre grundigt og anvende en anden lys frakke af maling til komplet dækning.

•Anvend på samme måde med synlige, øverste sider af dine møbler: to lys frakker med komplet tørring i mellem. For overflader, der modtager tunge slid, såsom stol sæder og rygge eller toppen af en tabel, være parat til at tilføje en tredje frakke. Slibning let mellem frakker vil forbedre overholdelsen af maling.

•Anvend en lille skum eller børste til glat drypper og dække endelige områder brug for touchup.

Tips & advarsler

  • Hvis old maling er i dårlig stand eller har du planer om en drastisk farve ændre (gul over grøn, blå over rød), forhøre sig om en passende sealer pre frakke. Tilgængelige fangere vil variere efter møbler materiale.
  • Som med alle kemikalier, Sørg for at dit arbejdsområde er godt ventileret eller vælge en udendørs placering til at arbejde med spraymaling.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com