Sådan Sprout Adenium frø

March 20

Adenium obesum er en ørken saftige, der er kendt for sine forskellige form og frodig blomstrende, som producerer masser af blomster over en lang periode. Adenium er også nævnt som ørken rose, håne azalea, impala lily og Sabi stjerne. Det er meget populært med kunder i havecentre og planteskoler, fordi det er nemt at pleje og er i stand til at modstå tørke. Den vokser også nemt fra frø hvis der anvendes de rigtige metoder for spiring.

Instruktioner

•Soak to papirhåndklæder med vand. Placer Adenium frø mellem papirhåndklæder og lad dem der i 2-4 timer. Indskrive papirservietter hyppigt og tilføje vand som nødvendigt, så de ikke tørrer.

•Forbered en lille, veldrænet, plantning pot med høj kvalitet cactus potning mix. Tilsæt vand til cactus mix, indtil det er gennemblødt i hele og lad det dræne derefter. Fjern frøene fra papirhåndklæder, plante dem i puljen vandret, 1/4 tomme dyb.

•Sæt puljen i et område, der får direkte sollys og sørg for det er ikke udsat for frostgrader.

•Kapacitet i et tempo, der ikke tillader jord til helt tørre ud, men ikke over vandet og gøre blandingen klæg. Forvent spiring overalt mellem 3-21 dage.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com