Sådan Sprout Trillium frø

February 9

Sådan Sprout Trillium frø

Trilliums er arter af blomsterplanter, der tilhører den samme botaniske gruppe. Disse flerårige planter er hjemmehørende i Nordamerika og Asien, hvor de vokser i naturen, blomstrer i foråret. Familie navn, som betyder "tre" på Latin, henviser til de planter vane med at udvikle tre blade, tre kronblade og tre bægerblade, den grønne struktur, der holder kronblade. Den hurtigste måde at formerings Trillium er fra jordstængler, som er knolde underjordiske stængler, der producerer rødder og skud. Frøene tage op til to år at spire og den deraf følgende planter fem til syv år til at blomstre.

Instruktioner

•Tilføj kommercielle frø-starteren mix til en flad.

•Sprinkle frø på overfladen. Dække dem med et ½-tommer lag af starteren mix. Udsendes 1/8 tomme fine grus på overfladen.

•Irrigate frø til udsæd og gennem den varme sæson at opretholde jordfugtighed.

•Dæk flade med et stykke af shade klud. Fastgør det med tunge tape eller fastgøre den til flat med streng. Sæt frø uden for. Undgå at placere dem i et drivhus. Frøene spire underjordiske efter den første vinter, producerer rødder, en lille rhizom, og det første sæt af blade, en embryonale struktur kendt som "Kimblad", der dør efter plantens løvblade begynder at dukke op. Alle disse strukturer, herunder løv, forbliver underground. Efter den anden vinter bryder Kimblad gennem overfladen. Efter den tredje vinter, trillium's første løvblade vises. Anlægget begynder at ligne sin modne version efter fjerde vinteren når de karakteristiske blade i sæt af tre starter udfolder.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com