Sådan Start æglæggende hårdttræ gulvbelægning

March 29

Sådan Start æglæggende hårdttræ gulvbelægning

Intet kampe varmen og forskønne af en hårdttræ gulv. Mens plankerne kommer i mange former og finish, har den mest almindelige form tunge og not kanter, der passer stramt sammen for at danne en glat slidstærkt gulv. Følg nogle nemme tips, når du installerer et trægulv og du vil nyde dens skønhed i år.

Instruktioner

•Strip off den gamle gulvbelægning og gøre nogen foreløbig reparationer til undergulvet. Trække sig ud en søm eller skruer og erstat beskadigede gulve.

•Forbered dit værelse til at begynde at lægge hårdttræ. På to sidevæggene, lige over gulvet bjælker, gør et mærke med et stykke kridt eller en blyant for nem reference senere. Da du vil søm hårdttræ til strøer, hjælper det for at have en handy guide.

•Installer et lag af underlag. 15-pund filt er et godt valg til at reducere fremtidige knirkende og støj fra gulvet gnide mod undergulvet. Brug en korte pistol til at vedhæfte filt og sørg for alle hæfteklammer er under den undergulvet overflade.

•Start på den længste væg vinkelret på strøer køre. Dette er meget vigtigt, da du skal søm i strøer. Grunden til at starte på den længste side er at reducere effekten af enhver uoverensstemmelse i rummets størrelse.

•Hav en assistent hold ene ende af kridtstreg på toppen af filt, direkte under de mærker du har lavet tidligere at angive hver tværbjælke. Pop en streng linje over gulvet udpege placeringen af hver etage tværbjælke.

•Lay den første linje af hårdttræ strimler, ende til anden, langs den lange mur. Sørg for din boards er parallel med væggen men de bør ikke røre. Efterlade en 18 tomme hul at give mulighed for udvidelse. Din baseboard vil senere dække denne lille hul.

•Brug finish negle på toppen af den første strimmel af træ kun på meget yderkant hvor baseboard vil dække. Også, nail en finish søm i en 45 graders vinkel mod væggen, over hver kridtstreg. Dette sikrer at dit gulv tillægger strøer, ikke bare med undergulvet.

•Sæt negle i det forrige trin i toppen af tungen og være meget omhyggelig med at sørge for hver enkelt af dem mod synker ind i skoven; ellers vil din næste planke ikke passe stramt.

•Stagger enderne af planker når du lægger næste strimmel af brædder på at forhindre bestyrelsen slutter fra at bryde på det samme sted på hver strimmel. Fastsætte den nye bestyrelse og forsigtigt trykke det på plads. Groove af den nye bestyrelse vil passe stramt over tungen af den tidligere bestyrelse. Fortsætte æglæggende strimler af bestyrelsen på tværs af lokalet, trimme enderne når det er nødvendigt for en smidig pasform.

Tips & advarsler

  • Når du køber dit træ, bede sælgeren om leje af en særlig pistol, der skyder pins i tungen af hver strimmel, hvilket gør det nemmere at installere på gulvet.
  • Se nøje på hver ny stribe af træ til at sørge for der er ingen forskel mellem brædderne. Hvis du negle før bestyrelser er lun, vil der altid være et hul.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com