Sådan starter du blomsterfrø indeni

July 15

Sådan starter du blomsterfrø indeni

Fordelene ved begyndende blomsterfrø inde i haven plantning er talrige. Køb blomsterfrø er billigere end at købe planter. Blomsterfrø skal normalt startes inde i mindst otte uger før dit område sidste frost, så de er haven-klar til vækstperioden. Start blomsterfrø indendørs er en nem måde at få et forspring på vækstsæsonen.

Instruktioner

•Plan som blomster du vil medtage i haven. Vælg blomsterfrø ifølge vækstbetingelser i dit område, såsom sollys og vejr. Køb blomsterfrø fra et havecenter eller online.

•Fyld voksende gryden med frø starter mix ifølge de medfølgende vejledning. Fugtes jorden let med vand og tryk på panden på en solid overflade, såsom en tabel til at bistå sig jorden. Mere jord kan tilføjes afhængigt af afregning. Frø starter blander indeholder de rette næringsstoffer for at stimulere rodvækst og støtte i fremragende dræning og væskeophobning.

•Space blomsten frø 2-inches fra hinanden i den voksende pan ifølge frø pakke instruktioner. Hæld et tyndt lag af frø start blanding over frøene. Vand den voksende pan let. Vær sikker på ikke at fortrænge snavs væk fra frøene ved hjælp af spray eller vandkander.

•Sæt plast dækslet inkluderet med den voksende gryde på toppen til at hæve de fugtighed, der støtte i frø spiring. Angiv den voksende pan i en varm plet fra enhver kladder, kæledyr eller kulde. Tillade en til to uger for frø til at spire.

•Tag plastlåg når blomsterfrø begynder at spire. Sat planter i et solrigt område hvor temperaturen svinger fra 68 til 75 grader Fahrenheit. Tillad frøplanter at bo på dette sted indtil de vokser mindst fire blade. Adskille blomst planter og plante dem i en have, containere eller i ampler.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com