Sådan starter du din egen blomsterhave

December 12

Sådan starter du din egen blomsterhave

Sådan starter du din egen blomsterhave derhjemme.

Instruktioner

•Den sommer måneder hurtigt nærmer sig, og mange mennesker kan tage stilling til plantning af blomster eller starte deres egen blomsterhave for første gang. En første gang blomsterhave er virkelig ikke så svært at starte og vedligeholde overalt i de varme måneder af sommeren.

•Først, skal du vælge et område uden for enten i din baghave eller foran dit hus. Hvis du har en græsplæne foran og tilbage kan du nødt til at gøre nogle grave og drejning af snavs. Efter du vælge stedet, er det bedst at blokere området ved hjælp af et træ eller plastic type hegn. Næste, bestemme præcis, hvad du vil plante ex, Mums, roser, osv. Hvis du skal grave og forberede den dystre, er det en god ide at købe nogle top jord til at tilføje til den jord, der allerede eksisterer. Sørg for du slippe af med alle rødder eller sten under jorden. Rødder kan kvæle og dræbe blomster.

•Endelig, efter at forberede jorden og tilføje pottemuld, du kan starte plantning dine blomster. Uanset hvilke blomster du vælger, Sørg for at du forlader mindst en tomme og en halv plads mellem hver plante. Du kan købe blomster, der allerede er i flor eller du kan prøve at plante frø. Plantning frø er en smule sværere, fordi jorden og klimaet skal være højre eller de ikke kan vokse. Held og lykke!


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com