Sådan starter du din egen drivhus have

April 30

Sådan starter du din egen drivhus have

Hvis du bor i et område med kolde vintre, kan vækstsæson for grøntsager være for kort til at drage fuld fordel af et hjem haven. Hvis du dyrker din have i et drivhus, men du kan forlænge vækstsæsonen med uger eller endda måneder. Starter et drivhus haven er gjort på samme måde som udgangspunkt en udendørs garden, selvom planter dyrkes normalt i trug eller containere.

Instruktioner

•Overvåge temperaturer i drivhuset. Placere et termometer i midten af drivhusgasser på nogenlunde samme niveau hvor planter vil blive gemt, såsom på en tabel, og check termometer flere gange i løbet af dagen, herunder når natten over og lige før solopgang, som typisk give dig de koldeste læser. Starte plantning kun når temperaturen forbliver konstant over 32 grader Fahrenheit i drivhus til at forhindre nye planter fra frysning.

•Fyld plantning trug eller plante med pottemuld mix eller jord fra din værftet. Hvis du vælger at bruge jord fra din værftet, dække jorden med 1 tomme af kompost og arbejde kompost ned i jorden med en spade.

•Sæt hver sætteplante, som du vil plante til sine egne planter. Hvis du har plantning trug, Respekter instruktioner på pleje-tag for den korrekte afstand af planter. For hver sætteplante, grave et hul i jorden lige store nok til rodklump, sætte klump i hullet og tryk på jorden omkring klump at holde anlægget på plads.

•Begin planter fra frø, hvis du foretrækker. For hver plante, som du vil starte fra frø, børste udtaget jord og placere 2 til 6 frø i plantageejer, omkring 1/2 tomme dyb. Vand jorden indtil fugtig, dække det med plastfolie og sikre det rundt om sider af planter med en elastik. Holde disse planter i drivhuset, indtil de begynder at spire, og derefter flytte dem på deres permanente placeringer i drivhuset. Bryde ud den svageste af spirer, indtil kun de stærkeste spire forbliver i hver plantageejer.

•Hold alle planter i dit drivhus haven vandes. Jorden bør være konstant fugtige, hvilket for de fleste planter kræver en gang eller to gange daglig vandingerne.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com