Sådan starter du et Sommerhus Flower Garden

November 9

Sådan starter du et Sommerhus Flower Garden

Sommerhus blomsterhaver blev først populære i England. Folk plantet grøntsager, frugt og urter samt blomster. Over tid blev flere og flere blomster indført, plantet tæt sammen, sammenflettede og tæt afstand. Sommerhus flower garden tog hurtigt på en susende smukke udseende alle sine egne. Med så mange blomster plantet i din cottage garden, Sørg for jorden er fuld af næringsstoffer for at opfylde de stigende krav.

Instruktioner

•Forbered jord ved at arbejde i en organisk kompost fremstillet af afklippet græs, rådnet gødning, tørrede frugter og grøntsager.

•Sæt et hvidt stakit rundt din cottage garden at adskille det fra resten af verden. En hæk eller en sten mur vil også adskille haven pænt og give dig en vis følelse af privatlivets fred.

•Plant et stort udvalg af stauder, biennaler og enårige, så din cottage garden er i konstant bloom. For at sikre din have er aldrig uden blomstrende farve, layer dine planter efter bloom tid, højde og farve. Phlox, delphiniums, bi balsam, Fingerbøl, valmuer og stokroser er ideelle haven valg.

•Medtagelse i dit sommerhus haven duftende blomster og urter som dild, timian og fennikel. Buske og frugttræer ser godt ud i en have. Blåbær, ferskner, æbler og hyldebær supplere den blomsterarter arrangement og give lækre godbidder.

•Opret en cottage garden mesterværk ved at plante alle dine blomster, buske, træer og urter tæt sammen, så sæt en komfortabel bænk midt i centrum til at sidde og slappe af mens du nyder skønheden i din have.

Tips & advarsler

  • Hver cottage garden er forskellige. Ingen to haver er ens. Brug din egen kreative sind og plante en sommerhus have præcis den måde, du foretrækker. Vokse blomsterne stramt sammen forhindrer ukrudt i spirer frem i de åbne rum.
  • Tjekke med din lokale planteskole, når du vælger blomster til dit sommerhus haven til at sikre dig købe de planter, der vokser bedst i din klima. Arbejder med naturen, vil ikke imod det, producere en smuk cottage garden.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com