Sådan startes manuelt din rygsæk blæser

August 20

De fleste rygsæk blæsere opererer med en forbrændingsmotor to-takts enkelt-stemplet. Disse motorer bruger en igangsætter ledning, trisse og rekyl foråret at manuelt krumtappens motoren til at starte den. Denne cranking faktisk får svinghjul og krumtapaksel spinning hurtigt nok til at hjælpe tændingen modul affyre den nødvendige højspænding gnist. Med en forskellige karburator fra bilmotorer skal disse rygsæk blæsere deres brændstofpumpe primet og nok brændstof i karburatoren før de kan begynde.

Instruktioner

•Åbn dækslet på godkendte brændstof beholder. Hæld den ønskede mængde af to-cyklus motorolie i bunden af beholderen. Hæld den regelmæssige blyfri benzin på toppen af olien---Se instruktionsbogen for nøjagtige brændstofspecifikationer. Lukke låget på beholderen og ryste brændstoffet i mindst ét minut.

•Åbn dækslet på rygsæk blæser brændstoftank. Fylde tank mindst tre fjerdedele fuld med frisk blandet to-cyklus brændstof. Skru hætten tilbage på, og flytte rygsæk blæser mindst 10 fod fra den brændstofpåfyldning spot til et fladt stykke af jorden.

•Flyt chokerhåndtaget i positionen "Start", som vil åbne den karburator jets og tillade mere brændstof ind i karburatoren. Tryk helt og frigive primer pære---eventuelt---på mindst fem gange eller indtil primer pære er fyldt med brændstof.

•Sæt din højre fod på den nederste kant af rygsæk blæseren. Sætte din venstre hånd på den øverste håndtag. Få fat i starter rebet med din højre hånd. Træk ud i starter rebet indtil motoren lyder som om det har til at starte.

• Lad slip på rebet og flytte chokerhåndtaget ind i "Kør" position. Trække på starter rebet indtil motoren brande. Lad motoren tomgang i mindst 30 sekunder for at varme op.

Tips & advarsler

  • Nogle rygsæk blæsere kan have et gashåndtag lockout løftestang på gashåndtaget justeringshåndtag, som skal inddrages før motoren vil starte.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com