Sådan startes vegetabilske planter i en kold ramme

October 1

Hvis du ikke ejer et drivhus, men stadig ønsker fordelene starter grøntsagsfrø foran din vækstsæson, kan en kold ramme være en nem løsning. En kold ramme fungerer som en miniature drivhus, varme i jorden inde og beskytter planter mod frost, blæst og kulde regn. Med en god kold ramme, kan du udvide din sæson af så lidt som en til to måneder i foråret og efteråret, eller fortsætte med at vokse hele vinteren i mere sydlige regioner.

Instruktioner

•Forbered jorden inde i din kolde ramme ved at grave det for at løsne og bryde op klumper op til 4-inches dyb. Tilføje kompost eller en anden jord ændringsforslag til at give dig en næringsrig jord, som vil holde fugt, men vil dræne godt hvis over vandes.

•Kontrollér temperatur inde i din kolde ramme. Temperaturer under 60 grader er egnet til at plante dine kolde tolerant frø, som salat, spinat, gulerødder og porrer. Temperaturer mellem 60 og 75 grader arbejde bedre varme sæson, sommer afgrøder som dværg ærter eller bush grønne bønner.

•Plant dine frø overensstemmelse med afstand og dybde anbefalingerne på frø pakker. Vand frøene let, lige nok til at fugtes jorden men uden oversvømmelser kolde ramme.

•Observe dine frø fremskridt dagligt for spiring og se ud for skadedyr, som kan have gjort deres vej ind i den kolde ramme. Bruge et pesticid, hvis det ønskes, for at behandle eventuelle ubudne gæster, som kan saboterer dine grøntsager.

•Insulate din kolde ramme hvis voksende salat grønne om vinteren ved at lægge strå, tæpper eller avis med glas eller plastik om natten for at hjælpe den kolde ramme opretholde varmen det har indsamlet i løbet af dagen.

•Prop låg af kolde rammen åbne hvis din temperatur er ved at nå 60 eller 75 grader til kolde og varme vejr planter, henholdsvis. Fjerne låget alle sammen, når den udendørs luft når disse temperaturer.

Tips & advarsler

  • Hvis du kun ønsker at få en hoppe på vækstsæsonen, men planlægger at sætte dine planter i en have, være sikker på at plante din vegetabilske frø i små potter, snarere end såningen frø direkte i jorden. Dette vil gøre omplantning let.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com