Sådan: Starwire Power Strip

June 14

Sådan: Starwire Power Strip

Multi beholder magten strimler og kasser udnytte normalt seriel ledninger. Det er, hvor alle beholdere er forbundet med den vigtigste energikilde af kobber strimler. Dette resulterer i power udsving inden for beholdere, som kan have uønskede virkninger på apparater sluttet til strimlen. Metoden stjerne ledninger forbinder de positive, neutrale og jord ledninger direkte ind i hver af beholderne. Stjerne ledninger er fælles i magt strips anvendes med audio apparater, på grund af interferens, der er mærkbar i serie strimler.

Instruktioner

•Klippe 12-2 wire i en 6-fods sektion og en 2-fods sektion med en bidetang. Strip det ydre belægning 2 inches ned fra begge ender af 6-fods-sektion med en bidetang. Strip belægningen 1/2 tommer fra hver af de tre ledninger i den ene ende af afsnittet.

•Løsn 20A AC stikket boliger. Tråd den solerede ende af den 6-fods ledning gennem toppen af huset. Åbn wire-indgangen skruer fra stikket, ved at dreje dem mod uret med skruetrækkeren. Indsæt de tre ledninger til deres respektive positiv, neutral og formalet indgange. Stram skruerne ved at dreje dem uret. Skru toppen af boliger til stikket.

•Sæt anden enden af den 6-fods ledning i siden af det elektriske felt. Strip belægningen 1/2 tommer fra hver af tre ledninger inde den afisolerede 12-2 wire.

•Klippe 2-foden del af 12-2 wire i fire, 6-tommer sektioner. Fratage de udvendige belægninger fra de fire sektioner. Strimmel 1/4 tommer fra begge ender af hver af de 12 6-tommer ledninger.

•Tilslut 12 svin-tail ledninger til 12-2 strømforsyningen kommer ind i boksen. Hold den positive ledning fra inde strømforsyning sammen med de fire svin-tail positive ledninger. Placere dem i en ekstra lang ledning møtrik og skrue møtrikken ned indtil stram. Hold den neutrale ledning fra inde strømforsyning sammen med de fire svin-tail neutrale ledninger. Skru dem ind i en wire møtrik. Hold jordledning fra inde strømforsyning sammen med de fire svin-tail jorden ledninger og forbinde dem med en wire møtrik.

•Sæt en af de 12 svin-tail ledninger ind i en ring-stil crimp stik. Klemme stik til afisolerede wiren med crimpning værktøj. Tilføje ring stikkene til de andre 11 gris-haler på samme måde.

•Sæt to 20A duplex beholdere i boksen. Hver beholder har seks skruer på siderne. Find de markeringer eller farver på eller i nærheden af skruer til at identificere, hvilken ledning går ind i den. Skru skruerne, placere 12 ring stik under deres tilsvarende skruer og stramme 12 korte ledningerne på plads.

•Line op stik med dækplades huller og sikre dækning med skruer.

Tips & advarsler

  • Du kan bruge en kortere strømstikket eller en boks med flere beholdere, hvis nødvendigt.
  • Hospital grade dele vil give dine lydenheder optimal lyd men er dyrere. Du kan bruge lavere kvalitet dele, hvis det er nødvendigt.
  • Arbejde med elektricitet er yderst farligt og potentielt dødelige. Aldrig har stikket tilsluttet en stikkontakt i væggen mens du arbejder.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com