Sådan Stencil beton

July 3

Sådan Stencil beton

Stenciling kan gøres i frisk støbt beton eller i eksisterende beton, der har været omfattet af en overlejring. Stenciling er en dekorativt design anvendes på beton. Stencil mønstre kommer i mange forskellige designs og farver. Det er forholdsvis enkelt at lave og tilføjer bremse appel og værdi til dit hjem.

Instruktioner

•Efter du hælde beton, float og kant slab på sædvanlig måde og derefter placere stencilerne på overfladen, mens betonen er stadig våd men gratis overdreven bløder vand. Placering kræver to personer, med en person med stencil roll, mens anden personen holder uncoiled slutningen på den modsatte side af pladen. Når stencilen er lagt på toppen af pladen, er det klistret til overfladen med en speciel stencil roller.

•Den stencilen placeres og arbejdede en strimmel på et tidspunkt. Fordi stencilerne er die cut, skal strimler justeres på en bestemt måde at sikre mønster kontinuitet, svarende til justering af strimler af mønstret tapet. Når hele pladen er dækket, kan du bruge et par saks for at trimme stencil til ca 1/8 tomme inde form boards (dette giver mulighed for stencil til at svulme lidt). En bull float (en flad glat float til udjævning beton) bruges derefter til at holde ned kanter.

•Den næste skridt er at aflevere spredning farve hærder på overfladen (ved den af fabrikanten anbefalede sats) og arbejde det ind i pladen med en bullfloat. Denne proces gøres bedst umiddelbart efter stencil application, mens betonoverfladen stadig har tilstrækkelig fugt til at blive absorberet af hærder.

•Med sten eller mursten stencil mønstre, brug af en tekstur roller eller sømløse tekstur skind vil give overfladen en mere realistisk, lidt ru profil. Med flise mønstre, der er ingen grund til tekstur slab, i stedet en murske kan bruges til at glatte over eventuelle mangler.

Før texturering påføres en flydende eller pulveriserede antik frigivelse agent overfladen. Når pladen er fast nok til at acceptere den rulle vægt og stadig våd nok til at modtage teksturen, kan du begynde at gå over slab med rullen. Hvor rullen skaber fordybninger i overfladen, blade pigment skygger, der ligne naturlige farvevariationer. Producenter tilbyder ruller med forskellige teksturer tillade entreprenører til at producere en bred vifte af dekorative effekter.

• Som snart pladen har været struktureret, er det tid til at fjerne stencilerne. Det sidste stykke af stencil lagt fjernes først, med en person stående på begge sider af pladen og løfte stencilen lige op fra enderne. Når stencilen er helt klart af overfladen, har det ført bort til side og bortskaffes.

•Den dagen efter du hælder, kan du rense ud release agent, så klip kontrol leddene og forsegle slab overflade.

Den næste dag, er frigivelse agent fejet fra slab.

End du grundigt rengøre pladen med en højtryksrenser

Så knæk styre leddene i større områder såsom indkørsler og terrasser

Anvende konkret sealer og wahlah dine smukke færdige produkt

Tips & advarsler

  • Der er flere fabrikanter, hvor du kan finde mange forskellige stencil mønstre og de forskellige værktøjer, du bliver nødt til at gøre arbejdet. Have det sjovt, det er virkelig ikke så hårdt, som det ser ud og skaber en stor look, der vil vare i lang tid.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com