Sådan Stencil på et trægulv

October 15

I 1700- og 1800-tallet blev stenciling en populær måde at dekorere et hjem trægulv. Område tæpper var dyre, at gøre gulv stenciling et overkommeligt alternativ. Trægulve fortsætter med at være et godt valg på grund af dens evne til at vare længere end tæpper og også skabe en mere miljøvenlig hjem miljø. Selv for moderne hjem tilføjer stenciling et træ gulvet stil og dybde til et værelse, med cost-venlige Forskønnelse.

Instruktioner

•Applicer gulv voks remover ifølge den ophæve etiket instruktioner til at tage off enhver voks oprustning. Fjerne rester rester eller snavs med vakuum og fugtige moppe.

•Practice maleri stencil design af første taping stencil på plads på et ark papir, praksis. Anvende paint til din stencil pensel og ising det på nogle papir frotté indtil det er næsten tørt.

•Brush maling over udskæring i en skånsom, cirkulær mønster langs kanterne, arbejder mod midten af varmerør. Ændre retningen af børstning lejlighedsvis indtil design er helt udfyldt. Fortsat praksis indtil du er fortrolig med teknikken og mængden af maling havde brug for.

•Measure ud af området og mark hvor stencil hjørner vil blive placeret med tape eller kridt. Det er en køre for at placere stencilen på tværs af gulvet, forhindrer design fra ikke passer ordentligt, eller at være off-center.

•Tape stencil hjørner ned med afdækningstape ifølge dine mærker. Grænser kan begynde fra et værelses hjørne, mens en center-fokuserede stencil vil starte i midten af rummet. Begynd stenciling designet med tør børste teknik forklarede i trin tre. Hvis gør en grænse eller stort område, skal du arbejde på tværs af lokalet, flytte stencilen med dig. Passe på ikke for at tvære nyligt stenciled områder, som du flytter på tværs af lokalet.

•Quickly tørre væk eventuelle fejl med en våd klud. Overskydende maling på penslen eller løs stencils vil forårsage maling til at sive under stencilen eller stencilen for at skifte.

•Tillad maling tørre i 24 timer. Kontroller gulvet er fri af alle bånd, kridt markeringer og snavs ved støvsugning og fugtig opsamlingsoverførsel. Påfør to til tre lag af polyuretan, lade det tørre i 24-48 timer mellem frakker.

Tips & advarsler

  • Hvis du stenciling et ældre gulv, skal du muligvis arbejde mineral spiritus med ståluld over gulvet efter stripning voks og derefter slibe det.
  • Bruge knæbeskyttere eller et sammenrullet håndklæde til at afbøde knæene, da du vil knælende på gulvet i et stykke tid.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com