Sådan Stop bønne frø fra voksende & gemme dem bruge næste år

October 5

Sådan Stop bønne frø fra voksende & gemme dem bruge næste år

Bønne frø spirer og vokser hvis gemt forkert. Frø, der spirer i opbevaring vil forkæle og ikke længere være levedygtige frø. Bønne frø indeholder den genetiske oplysninger nødvendige for at dyrke den næste generation af bønner. De vedlægger en levende Foster og mad behov for embryoet at udvikle. Tørring bønner og holde dem fra fugt og høje temperaturer giver den højeste kvalitet frø.

Instruktioner

Høst af frø

•Bean frø skal være helt modne før de kan gemmes. Vent indtil sent i vækstperioden at høste frø, omkring en måned efter du normalt ville vælge dem for grønne bønner. Test hvis de er klar ved at ryste planten. Hvis seedpods rasle, bønnerne er færdige udvikling.

•Hvis frøene tør ikke i haven, trække op planter med bønne bælg stadig fastgjort. Forstå de vigtigste stilk plante nær jordoverfladen og udrydde hele anlægget. Banke off overskydende jord fra rødderne. Binde en længde af streng omkring den nederste del af stænglen og hænge planterne op og ned i et tørt, velventileret sted udendørs. Husly hængende planter fra regn til at holde dem fra at få mugne. Beskytte dem mod vinden at holde bønnerne fra dropper af bælgene.

•Tag bønne bælg fra planterne, når de har lufttørret. Split bælgene åbnes med fingrene; de åbne nemt. Fjerne bønne frø fra bælg. Sortere ud nogen, der synes at være skrumpet, mugne eller misfarvet og kassere dem. De høstede bønner vil har brug for yderligere tørring engang fjernet fra deres bælg. Planter og Tom bælg kan føjes til din kompostbunke.

Opbevaring

•Spread bønne frø ud i et enkelt lag på en bakke eller cookie ark. Flytte bakken af bønner til et varmt sted for ekstra tørring. Toppen af køleskab fungerer godt.

•Test frø efter et par uger ved at trykke på en med en hammer. Hvis det splintres, er frøene klar til endelig deponering.

•Overførsel bønne frø i en lufttæt beholder som et glas eller plastik krukke. Luk låget og beholderen anbringes i en fryser. Dette dræber alle insekter findes i frø. Fjerne beholderen fra fryseren efter 72 timer og give mulighed for at komme til stuetemperatur.

•Sno 1 tsk af silicagel i en facial væv. Åbn låget af beholderen og Placer væv indeholdende silica gel på toppen af bønner. Silica gel absorberer fugt fra luften inde i glasset og hjælper med at holde bønne frø på den rette luftfugtighed.

•Seal beholder stramt at holde frøene tørrer. Skriv en etiket sorten bean og datoen gemt.

•Hold container af frø i et mørkt område på 32-41 grader Fahrenheit til langtidsopbevaring. Køleskab virker fint.

Tips & advarsler

  • Kiselgel kan købes i en craft levering butik. Sidesten frø, som du har købt fra Havecentret kan holdes efter disse retningslinjer.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com