Sådan Stop egern fra Stripping grene

December 6

Sådan Stop egern fra Stripping grene

Ræv egern og grå egern strimmel bark og nogle gange endda klip lemmer mindre end en halv tomme i diameter. Dette sker normalt i slutningen af vinteren, eller når der er lav acorn eller produktion af frø. De foretrækker stripping vandrette grene, men undertiden også fratage træstammer. Egern kan fratage bark for mad, for nydelse eller til at reagere på smerten ved graviditet. Flere metoder vil stoppe egern fra stripping grene.

Instruktioner

•Sno et stykke aluminium blinkende der er mindst 12-tommer bredt omkring de berørte træstammer i en højde på 6 fod fra jorden eller højere. Dette forhindrer egern fra klatre op i træet og stripping træets grene. Det også forhindrer dem i at få adgang til stammen bark nedenunder den indpakningsmateriale af hospitalskvalitet.

•Sno en længde af porcupine wire med tænder, der er 2 inches fra hinanden omkring hver træstamme mindst 8 fod over jorden. Wrap tre rækker for at forhindre, at egern klatre op i træet. Højden forhindrer wiren forårsager skade på mennesker.

•Applicer en smag frastødende at nogen steder på de grene, der egern foretrækker at strippe. Frastødende reducerer gnavende kun på det behandlede område. Du kan få dette produkt fra et havecenter. Check etiketten før køb for at afgøre, om det er sikker til brug på din træer.

•Sæt lokkemad, appelsin, æble, valnødder, pekannødder, jordnøddesmør, majs eller Kornblomst frø i fælder at tiltrække egern. Ikke indstille fælder for de første to til tre dage og lad egern vænne sig til fodring inde. Når du ser egern fodring i fælderne, sætte fælder og tjekke dem to gange hver dag. Du kan bruge bur fælder, boks fælder og krop-gribende fælder. Check din lokale dyreliv eller animalsk-kontrol autoritet til at afgøre, om du skal indhente en tilladelse til at fælde egern.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com