Sådan Stop egern kommer i fugl foderautomater

January 18

Sådan Stop egern kommer i fugl foderautomater

Mens de kan være sød og sjov for at se, egern kan hurtigt blive et irritationsmoment i nærheden af fugl foderautomater. Ikke alene kan disse væsener æder fuglefoder i et hurtigt tempo, men de kan skræmme fugle væk fra ejendommen. Desværre, fugl foderautomater er næsten altid inden for rækkevidde for egern, som på en tørresnor, aflevering på en gren eller øverst på en pæl. I nogle situationer er helt nyt udstyr påkrævet for at løse et problem, egern, selv om dette ikke altid tilfældet.

Instruktioner

•Sæt en lille bunke af tør majs ører eller jordnødder i et område af værftet fra fuglen feeder. Denne nem at få mad kan holde egern fra fuglen feeder, selv om det kræver konstant opfyldning at holde egern mæt.

•Overførsel fugl feeder til en teleskopfunktion fugl feeder stang hvis den nuværende pole er mindre end 6 fod høje. Disse er let tilgængelige på mest haven forsyning butikker og arbejde med de fleste fugl foderautomater. Installationsprocessen kan variere afhængigt af stangen, så Læs producentens anvisninger for de bedste resultater.

•Sæt pole i et åbent område, ideelt mindst 10 fod fra enhver træ eller bygning som et egern kunne bruge en affyringsrampe til feeder.

•Installer et egern baffel på stangen til at blokere egern fra det. Placer baffel et minimum af 6 fod op fra jordoverfladen, som egern er i stand til at hoppe tæt på 6 fod høj når bestemt nok. Igen, skal du følge producentens installation retninger for egern vingen.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com