Sådan Stop frynser Trim fra flosser

March 17

Sådan Stop frynser Trim fra flosser

Frynsede trim tilføjer et strejf af sjov og tekstur til gardiner, tæpper, nederdele, tørklæder og alle former for møbler og beklædning. Efter måneder eller års brug, men kan enderne af frynsede trim begynde at flosse, gør dit emne ser alderen. Selv hvis din vare er ældre, kan du rydde op i frynser og forhindrer optrevling igen. Denne teknik bruges bedst, når din frynser er nye, men det fungerer godt med ældre frynser samt.

Instruktioner

•Lay din frynsede vare på en flad overflade og kam sidelinjen med en bred tand så det er lige. Start knyttede ultimo nicheaktørerne og omhyggeligt kam ned til enderne af nicheaktørerne, et afsnit af fringe ad gangen, indtil alle yderkant ligger fladt.

•Trim ender af kanten således at alle brikkerne er den samme længde. Hvis enderne er allerede flossede, trim de Flossede sektioner. Kam og trim fringe en sektion ad gangen.

•Applicer fray-forebyggelse gel til enderne af den klippede frynser. Sætte en lille dråbe af gel på en vatpind og køre svaber over kanterne i små sektioner, helt belægning frynser i gel rå kanter. Lad nicheaktørerne tørre i en time. Re rede frynser for at adskille nogen tråde, der hænger sammen med gel.

Tips & advarsler

  • Følg produkt retninger herunder sikkerhedsadvarsler, når du bruger fray-forebyggelse gel, og arbejde i et godt ventileret område.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com