Sådan Stop Gophers fra spise blomsterløg

December 18

Gophers er kendt for at hurtigt ødelægge frugt, vegetabilske og blomsterhaver. Da gophers lever under jorden, er kontrollere dem generelt vanskeligere end over jorden skadedyr. De kontrolforanstaltninger, der kræves for at afvise gophers fra din have afviger fra sag til sag, men naturlige afskrækningsmidler få undertiden arbejdet gjort. Mere invasive teknikker er imidlertid ofte nødvendigt at slippe af gopher problemer.

Instruktioner

•Dump afskrækningsmidler en åbning af gopher tunnel og blokere hullet ud med snavs. Insektmidler, der kan arbejde omfatter stof skyllemiddel ark, kaffegrums og brugt kattegrus. Gophers har en stærk følelse af lugt, så disse stærke dufte overvælder dem og får dem til at flytte. Prøv også omgivende blomsterbed med disse emner.

•Indstil op en gnaver fælde nær hul af gopher's tunnel hvis repellanter ikke er effektive. Hvis du ikke kan finde hul, grave en i midten af dens tunnel. Oversvømmelse tunnel med vand, ved hjælp af en haveslange, indtil gopher løber ud. Så længe tunnelen har kun én udgang hul, vil gopher køre ud af tunnelen, direkte i fælden.

•Sæt en radio ved siden af haven og lade den spille på alle tidspunkter med højttalere mod jorden. Den menneskelige støj kan være nok til at holde gophers væk. Det kan være bedst at placere radioen i en vandtæt plast pose til at beskytte det mod fugt.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com