Sådan Stop hjorte fra spiser grantræer

July 21

Rådyr, almindeligt forekommende i mange dele af USA, typisk bo tæt på stærkt skovbevoksede områder, foretrækker at dukke op når det er nødvendigt at fodre. Clear-Cuts, felter og road måder giver de små møre blade og anden vegetation deer gerne spise. Som byggeri og udvikling fortsætter med at forbruge deres levesteder, er hjorte tvunget til at kigge efter andre fødekilder. Baggård landskabspleje med træer som Gran kan gøre for en fristende måltid for sultne hjorte. Tage skridt til at afskrække disse browsere og vedligeholde din løv.

Instruktioner

•Installer midlertidig chok hegn omkring grantræer. Sæt stillinger flere fødder fra hinanden, og stræk elhegn linje mellem indlæg med linjen på eller i nærheden af hovedhøjde for rådyr. Bruge en lille agn boks for at tilskynde hjortene at kontakte hegnet med deres næse for en uddannelse shock.

•Anbring vand sprinklere omkring de grantræer. Opsætning af sprinklere ved hjælp af en vand timer så de aktivere på forskellige tidspunkter. Bevægelse og støj af sprinklerne kan overraske og modvirke hjorte. Placer sprinklere for at dække så meget området omkring træerne som muligt.

•Installer lyse projektører til at skinne mod grantræer. Den pludselige lys kan skræmme hjorte og forhindre deres fodring i det mindste på kort sigt. Placer en timer på lys til at variere tid.

•Sæt afskrækningsmidler på og omkring de grantræer. Bruge repellanter indeholder capsicum eller rådne æg faste stoffer til at afskrække hjorte. Overvej at bruge billig barer håndsæbe og menneskehår rundt i bunden af træet, som hjorte ikke er heller glad for disse elementer.

•Anbring hunde nær træer hvor hjorte feed. Hjorte er typisk bange for hunde og vil undgå disse områder. Den gøen alene kan afskrække rådyr fra at komme ind et område. Hunde giver ofte en god løsning, da de ikke kræver programmering eller konstant vedligeholdelse.

Tips & advarsler

  • Bruge en kombination af metoder, hvis det er nødvendigt at forebygge skader for at fikse træer.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com