Sådan Stop kål træ Bark fra voksende

June 27

Andira inermis, også kendt som river mandel, kål bark eller kål træ, er en blomstrende plante hjemmehørende i Mellemamerika. Dyrkes i Florida og andre sydstater, kål træet vokser til omkring 110 fod høje og producerer en særskilt kål-lignende lugt. Du måske ønsker at begrænse højden af din kål træ til at tillade andre mindre planter en chance for at udvikle. Gartnere har udviklet en teknik kendt som grund til at kontrollere højden af træerne i haven eller offentlige miljøer.

Instruktioner

•Indstil stigen sikkert under træet hvis du ikke er i stand til at nå de øverste grene fra jorden. Det bedste tidspunkt at pollard et modne træ er i det tidlige forår før nye blade begynder at dukke op. Når træet er skåret, fastholder det mere eller mindre den samme højde.

•Klippe alle lateral grene, herunder den centrale leder eller hovedstammen, så de er et par fødder i længden. Denne proces efterlader ofte træet ser foruroligende nøgne; men; som foråret skrider frem og tiden går; nye skud vil begynde at vises på enden af de beskæring grene.

•Gentag processen hvert par år som de nye skud begynder at blive tykkere. Beskære grene til inden for et par inches af de oprindelige nedskæringer, med nogle grønne skud intakt, hvis nødvendigt. Holde et træ stynet forhindrer det vokser ud over sin nuværende højde.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com