Sådan Stop møl larver fra spise kaktus

June 28

Sådan Stop møl larver fra spise kaktus

En møl angreb er en af de sidste ting en landbruger ønsker at se. Møl larver, også kendt som larver, er ekstremt ødelæggende for afgrøder, som de foder ved kedeligt frugt vinstokke og træer, vegetabilske afgrøder og andre planter, herunder kaktus. De røve næringsstoffer fra frugt og stængler. Møl larver findes typisk på undersiden af et anlæg fra solen og er nogle gange svært at opdage. At slippe af med møl larver på en kaktus bør ske naturligt, og et par tricks kan opnå dette.

Instruktioner

•Sprinkle mad-grade diatoméjord--der er et insekt-afvisende støv--på kaktus ved hjælp af en haven duster. Anvende en gang om ugen i tre uger indtil larverne er helt væk.

•Spray en blanding af skålen vaske og enten hvidløg eller chili peber på kaktus. Puré 20 fed hvidløg (eller fem røde eller jalapeno chili) ved hjælp af en foodprocessor. Tilføj hvidløg eller chili til et lille låg glas container fyldt med 2 tbsp. mineralsk olie. Sættetid på puré natten over. Stamme chili eller hvidløg fra olien gennem en maske si. Tilføj 3 kopper vand, mineralsk olie og 2 tsk flydende opvaskemiddel til en tom sprayflaske. Bland godt og spray kaktus med blandingen. Gentag programmer dagligt indtil møl larver er væk.

•Grow aromatiske urter i nærheden af kaktus. Bruge åbne haveområde eller tomme lerkar fyldt med jord. Plante krydderurter såsom rosmarin, mynte, timian eller eucalyptus - afhængigt af hvad der gror godt for dit klima. Duften vil jage møl larver fra kaktus.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com