Sådan Stop Red Cedar Rust naturligvis

March 15

Svampen Gymnosporangium juniperi-virginianae, som forårsager cedar - apple rust, kræver to værter til at fuldføre sin livscyklus. Den østlige red cedar (Juniperus virginiana) er at være en af de planter, der er tilgængelige til havnen patogenet for en fase. Svampen overlever ved at overføre til en apple eller Krabbe apple tree. Sygdommen gør æbletræer tabe deres blade, svækkelse af planter. Cedar - apple rust reducerer også, og nogle gange helt fjerner frugtproduktion. Inficerede øst rød cedars udvikle galls, unormal vækster af træet, men træer vitalitet er ikke normalt påvirket. Et par kulturelle praksis hjælpe med at stoppe red cedar uden kemikalier.

Instruktioner

•Plant træer resistente over for apple-cedertræ rust. De østlige red cedar sorter 'Aurea', 'Globosa' og 'Kosteri', for eksempel, modstå svampen. 'Beverly', 'Dolgo' og 'Inglis' er Krabbe æbletræer immune over for sygdommen. Blandt æbletræer er tre valg af planter meget resistente over for svampen 'Baldwin', 'Delicious' og 'Goldrush'.

•Saw og kassér østlige red cedar lemmer, der har galls. Dette vil stoppe overførslen af svampen til frugttræer. Holde et konstant øje på træet for at fange infektion tidligt, forhindre det i at hoppe til den næste vært.

•Rake området omkring bunden af vært træer at fjerne inficerede debris. Anvende vand direkte ind i bunden af træer med en haveslange, eller installere en soaker slange. Overhead kunstvanding fremmer spore udvikling og skaber en sygdom-venligt miljø.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com