Sådan Stop Rust i vaskeri

September 4

Sådan Stop Rust i vaskeri

Rød eller gul rust pletter kan være et tegn på at dit vand har for meget jern i den. Den mest almindelige synderen er jern indskud, der bygger op på indvendigt vægge af vand rør og blive forskubbet. En overflod i den egentlige vandkilde kan være en faktor. Stop rust i Tøjvask både før du vasker dit tøj og gennem Pletfjerning efter kendsgerning.

Instruktioner

•Drej på vandet og lad den køre fra vandhanen i vasken Tøjvask værelset før du kaster din belastning i vaskemaskinen. Hvis du ikke har en vask i nærheden af vaskemaskinen, starter vaskemaskinen og lad karret begynder at fylde før at sætte i tøjet.

•Sæt dit snavsede tøj i vaskemaskinen efter vand fra hanen begynder at køre klar. Hvis karret af maskinen fylder med rødbrun vand, køre tomme vaskemaskinen på en fuld cyklus at befri rør af rust før du tilføjer dit tøj.

•Tilføj en fosfatbaserede afkalker til vaskemaskine til at stoppe overdreven jern i din vandforsyning fra skaber rust pletter på dit vasketøj. Glem ikke at tilføje vaskemidlet også. Vand, der ikke begynder at køre klart er et tegn på at dit vand kunne have for høj en jern count.

•Treat rust pletter på vasketøjet ren inden du lægger tøjet i tørretumbleren. Tage en naturlig tilgang og drys de fejlende områder med salt og citron saft. Læg tøjet i solen for at tørre. Denne metode kan forårsage permanent gulfarvning på nogle hvide tekstiler; spot-test i en inconspicuous område før behandling af rust.

•Tag rust fra dit tøj med en kommerciel rust remover. Den aktive ingrediens i denne type af pletfjerner er oxalsyre. Skyl de rust pletter med klart vand.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com