Sådan Stop Tømrer bier fra at ødelægge dit hjem

August 12

Tømrer bier er opkaldt efter deres evne til at bore huller i træ og oprette gallerier under træets overflade. Disse bier bore for indlejring og husly, og forbruger ikke det træ, de ødelægger. Kvindelige Tømrer bier er gravemaskiner, kedeligt ren, ½-tommer-diameter huller omkring 1 til 2 inches dyb før du tager en retvinklet drej og producerer et 4 til 6 tommer lange galleri. En eller to bier forårsager ikke langt mere end kosmetisk skade, men gentagen udgravninger af gallerier kan resultere i omfattende træ skader.

Instruktioner

•Paint udsat træ overflader med en polyurethan - eller olie-baseret produkt. Tømrer bier undgå malede overflader, men vil angive hvor malingen er tilhugget og slidt, eller langs saw nedskæringer og synlige kanter. Pletter ikke afskrække angreb.

•Plug indgang huller, der ikke forlænger i et galleri. Stik huller med caulk, træ Kit eller en hårdttræ dowel belagt med udvendig-grade trælim. Tømrer bier vil ikke tygge igennem caulk eller kit, og østlige Tømrer bier undgå hårde træsorter.

•Inject en ikke ekspanderende skum fugemasse i gallerier til at forsegle dem og fælde bier inde. Stik indgang huller som i trin 2.

•Spray insekticid støv i gallerier, ved hjælp af en fleksibel flaske med en lang slange vedhæftet. Prøv at få så meget støv så dybt som muligt ind i gallerierne, men gøre drysses på en kølig aften når bierne er mindre aktive. Vente to til tre dage før forsegling indgang huller for at tillade bier til at bevæge sig og sprede støv. Som et alternativ og forebyggende foranstaltning, støv gallerier i foråret før bier søger aktivt redepladser, igen i sensommeren at nå bier ikke støves i foråret, og endnu en gang i efteråret når et par bier flyver; derefter forsegle alle indgang huller.

Tips & advarsler

  • Når sprøjtning eller afstøvning gallerier natten, Placer et stykke rødt plast wrap eller cellofan over lommelygten. Bier kan ikke se rødt, så de ikke vil blive tiltrukket af lyset, men du vil stadig se indgang huller.
  • Vær forsigtig, når du arbejder med pesticider. Bære passende beskyttelsesbeklædning, og kun bruge kemikalierne, som anvist på beholderen.
  • Vær forsigtig, arbejder omkring bier. Mandlige Tømrer bier kan true, men har ingen stinger. Kvinder har en stinger, men brug det kun ved sjældne lejligheder, som regel kun hvis den håndteres.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com